"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

04 July 2013

Shaklee Dan Kak Engku

Contact Me, Your Shaklee Distributor


Tengku Azmanira [Shaklee ID : 908001]

I'm your Shaklee Independent Distributor at Rawang, Selayang, Gombak, Batu Caves, Sungai Buloh, Damansara, Shah Alam, Puchong, Selangor And Kuala Lumpur.
Delivery throughout Malaysia, Singapore And Brunei.

Contact me for order and consultation free.

Call/SMS/WhatsApp : 019 2077 643 
Email : bidanbersalin@yahoo.com

www.bisnesmama.com



Berita / Info @ Shaklee
Jana Extra Income Bersama Kak Engku Biz Partner

Agen Shaklee Kak Engku
 
Produk @ Shaklee
Nota : Set-set yang dicadangkan di sini adalah berdasarkan kepada pengamatan yang luas Kak Engku dalam bidang ini serta pengalaman lebih dari 15 tahun bekerja di bahagian ibu dan anak di Hospital serta di Klinik, di samping pengalaman sendiri menggunakan produk Shaklee. Set yang dicadangkan berkemungkinan tidak sama dengan cadangan dari pengedar Shaklee yang lain kerana ia bergantung kepada pengalaman dan cadangan masing-masing. Kak Engku juga tidak menyediakan "trial pack" untuk set-set dan juga produk Shaklee seperti yang disediakan oleh sesetengah pengedar Shaklee. Ini adalah bertujuan agar ubat yang telah dibotol dan disteril berada dalam kualiti yang terbaik. Ubat yang telah dibuka botolnya hanya boleh digunakan lebih kurang 3 bulan sahaja.
Special Untuk Semua

Anda boleh menggunakan ID Kak Engku dimana-mana Branch Shaklee untuk nikmati harga yang Istimewa! Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee dan ingin mencari extra money dengan Shaklee, Meh la join Kak Engku Biz Partner.









ID :   908001Tengku Azmanira
Call/SMS/WhatsApp : 019 2077 643
www.bisnesmama.com


Cawangan-Cawangan Shaklee

Shaklee Head Quarter
JA-3A-02, Empire Tower, Empire Subang, Jalan SS 16/1, 47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan.
No. Tel : 03 5622 3188

KL Branch
31, Jalan 2/27A, Section 1, Wangsa Maju, Setapak, Kuala Lumpur.
No. Tel : 03 4142 6442

Penang Branch
A-2, Jalan Todak, Pusat Bandaraya Seberang Perai, Penang.
No. Tel : 04 397 4325

Ipoh Branch
32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya, Ipoh.
No.Tel : 05 241 8260

Johor Branch
14, Jalan Molek 1/10, Taman Molek, Johor Baharu, Johor.
No.Tel : 07 352 5188

Kota Bharu Branch
319, Section 25, Bandar Kora Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu, Kelantan.
No. Tel : 09 747 8688

Kota Kinabalu Branch
Lot 7, Ground Floor,wisma Damai, Jalan Damai Luyang, Kota Kinabalu, Sabah.
No. Tel : 088 272 087


Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah,mendiagnos apa jua penyakit. Pembaca dinasihatkan mendapat pandangan dari pakar kesihatan.




 

28 comments:

  1. Salam..nk tanye..set ibu hamil brp ye?Set tu sampai kte delivery ke bleh mkn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam ummiabi,
      Set ibu hamil, ummi boleh buat pilihan nak yang mana satu. Nanti akak bg list detail. Set hamil boleh diteruskan pengambilan sampai bersalin dan mmg takde effect bb. Nanti bg email address ye @ sms ke hp akak 0192077643. Tq

      Delete
  2. salam kak..set pantang brp rm?and apa vit yang ade?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam,
      Boleh bg email address kat akak tak? Nanti akak reply. Sory tak sempat lagi nak upload kat blog.....uhuhu

      Delete
    2. ni emelnye:nahar280506@yahoo.com

      Delete
    3. Ok. Akak email ye. Tqvm

      Delete
  3. Kak engku, sy nk tahu harga set berpantang. Email me, solehaidris@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Soleha, ok nanti akak reply kat email ye, hehehe jumpe lagi.

    ReplyDelete
  5. a'kum k.engku?brapa harga vitalea utk sarawak n brapa kos penghantarannya?

    ReplyDelete
  6. ZS : Wsalam harga vitalea rm88.00 klu ke sarawak kos pos rm10.00,meh laorder ngan akak hehehe

    ReplyDelete
  7. Assalam kak Engku,

    Adik saya telah disahkan oleh doktor pakar hematologi d Sarawak General Hospital menghidap Sistemis Lupus Eritromatousus (SLE)..setelah dia menghadapi masalah kulit & rambut luruh yang lama. Masalah kulit yg dia alami tu mcn kudis. Makan ubat & supplemen, sekejap je kering lepas tu kudis tu dtg balik. Oleh itu, sy nak minta saranan kak engku supplemen apa yg sesuai utk dia makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam juneiyanti,
      Akak dah reply thru sms. Tq n jumpa lagi.

      Delete
  8. Salam K. Engku
    Saya skang makan phytonatal (bb dah 5 bulan) saya start makan balik sebab sesuai utk turunkan berat badan. Tp susu badan skang dah makin nyusut sebabnya bb dah xmo bf direct so saya pam je. Saya plan nak amik alfalfa milk booster tu. Bleh ke amik 2 suplement ni serentak? Bleh advice?

    Thx
    Nonie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam nonie,
      Dalam masa yang sama, nonie boleh makan alfalfa milk booster cuma biar ada jarak 3 jam ye. Tq

      Delete
  9. Mcm mn nak join jadi ahli shaklee ni kak?

    ReplyDelete
  10. Salam raisyazayani,
    Jika berminat untuk jd ahli shaklee, blh sms no hp ke hp akak 0192077643 @ bg email address. Nanti akak citer detail. Tq

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, seperti yg akak janjikan dan khas utk mama-mama semua yg ingin menjana pendapatan tambahan, serta yang ingin memulakan perniagaan internet, satu website baru akak, menyediakan satu peluang kemasan bagi mama yang berminat ingin memulakan perniagaan internet secara santai separuh masa. Website terbaru ini akan membantu mama-mama semua di dalam mendalami ilmu perniagaan internet dan secara langsung dapat menambah pendapatan utk semua.

    klu berminat, meh la singgah link nie
    http://www.bisnesmama.com

    p/s : Akak dah cuba sendiri dan sangat TERBUKTI bagi yg minat nak tambah duit poket. Sekiranya ada persoalan nanti pm kat akak ye.

    Ikhlas

    Kak Engku
    (PELUANG Bisnes Untuk Mama)

    ReplyDelete
  12. Salam k.engku....
    Sy skrg bf bby..bby dh 2 bln lbh..blh ke sy mkn set utk bf & kurus...berapa harga utk set ni ye..


    -lynn-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Lynn, boleh klu nak ambik produk shaklee. Harga bergantung kepada produk yg Lynn ingin ambik. Meh la order ngan akak, akak boleh kasi harga spesel iaitu harga ahli kat Lynn hihihi

      Delete
  13. salam kak engku,

    hrb lax tu boleh ke untuk ibu menyusu? tidak ke effect pada baby? tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Mimi, boleh ambik, insyaAllah takde effect kat baby. Akak pun ambik pil nie masa berpantang hari tu.

      Delete
  14. salam akak.. set ibu hamil bape ye. bole bg list n email kat saya tak. doublef_hana@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Hana, thanks ye sui singgah blog akak, ok nanti akak reply kat email ye.

      Delete
  15. Slm akak..sy br brsalin dlm 3 bln lps,baby sulong,msih amalkn phytonatal..Mslhnya,sy still sakit2 n sengal2 urat,terutama dr pinggang ke bwh.adakah ia normal bg ibu lps brsalin?n ada x produk shaklee yg sesuai utk sy?blh akak bg advice..tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, thanks ye sudi singgah blog akak, selalunya pada tempoh nie kire dah ok. Chop masa berpantang hari tu ada berurut, bertungku tak?

      Klu nak gune produk Shaklee akak sarankan utk ambik ESP (protein untuk beri tenaga) dan ostematrix (utk tambah kalsium dlm badan).

      Delete
  16. Untuk Detail Mengenai Produk Shaklee, Meh Singgah Blog Shaklee Kak Engku Ye Hihihi.

    www.bisnesmama.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. ada,berurut brtungku sume buat.huhu...sy nk mntak izin guna id akak ek, nk bli produk yg akak sarankan tu.tq byk2 yer kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, akak izinkan hihihi, nie ye id Shaklee akak 908001 Nama Tengku Azmanira Raja Husin

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.