"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

08 January 2010

Hubungi Kak Engku

Sudi-sudikanlah menghubungi Kak Engku

Kak Engku Bidan Bersalin
No.9, Lorong 6/17A
Bandar Tasik Puteri
48020 Rawang
Selangor

Tel : 019 2077 643
URL : http ://bidanbersalin.blogspot.com
Email : bidanbersalin@yahoo.com

21 comments:

  1. saya berminat nak jd rakan niaga kak engku...
    ~FB:Mummy Nabeela Raisya~

    ReplyDelete
  2. norazlina: meh la kite sama sam wat duit extra, nanti hello Kak Engku ye

    ReplyDelete
  3. norazlina: sorry akak dah hanto mesej dlm fb, tapi lepas tu terdelete lak mesej tu, lina ada dapat tak (pasal harga set bersalin duit extra) hehehe sorry yek.

    ReplyDelete
  4. salam kak engku, sy br bersalin 11 harisecara episiotomi. Sy dapati jahitan kulit luar sy hingga ke punggung didapati spt terbuka. Adakah luka tersebut akan bercantum dgn sdiri? Jika diamati hanya jahitan kulit luar yg terbuka. Mohon pertolongan kak engku beri penjelasan.

    ReplyDelete
  5. assalam

    kak engku boleh post/ citer pasal uri bawah tak? i pregnant 32 week & doc ckp i low laying placenta. boleh kongsi ngan kekawan jugak nanti. TQ

    ReplyDelete
  6. wsalam, sorry lambat reply mesej nie, mengenai luka jahit tu akak nasihatkan cuba pegi ke klinik atau spital utk rawatan ye, sebabnye luka tersebut tak boleh bercantum dengan sendiri. tq n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  7. hafsah: wsalam, sebenarnye akak memang dah ade post mengenai tajuk nie, nanti cuba hafsah search kat kotak sebelah kanan blog akak ni ye, anyway thanks ye sudi mencari ilmu dlm blog akak, ok jumpe lagi n jaga kesihatan baik baik ye.

    ReplyDelete
  8. salam kak nk tnya set bersalin nona roguy tuharga rm290 ke ?

    ReplyDelete
  9. wsalam, set nr nie masih ade lagi meh la order ngan akak, kos pos pun free gak hehehe

    ReplyDelete
  10. salam,nk tnya pasal set hamil biodex n set selepas bersalin nona roguy..ble mkn mix ke?xde side effect?

    n kalo sy nk amik dua jns set tu,ble dpt hrga kurang lg x?makase kak...

    ayin (sabah) 0138710873

    ReplyDelete
  11. salam, sebenarnya akak tak sarankan campur 2 produk dalaman dalam satu masa. Klau berminat, nanti isi form kat blog akak dan tawarlah harga ye. Tq

    ReplyDelete
  12. salam kak,,,sya dijangka bersalin ujung bln 1 ni,,igt nak bersalin di umah je,,akak boleh jd bidan sya tak?

    ReplyDelete
  13. salam anonymous,
    maaf akak tak dapat nak tunaikan hajat puan kerana ia menyalahi etika kejururawatan. Akak nasihatkan bersalin hospital kerana ia lebih selamat dan segala kemudahan ada berbanding bersalin di rumah. Harap maklum.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum kak engku...sy berminat dgn set bersalin NR...due date sy pertengahan july, jadi bla msa yg sesuai utk sy place order dgn kak engku?n price dia mcm mana ek?...lg 1,klu sy bercadang utk breastfeed baby,NR ni sesuai x utk sy?product ni panas x?

    ReplyDelete
  15. Salmi: wsalam, set nie masih lagi rm290.00, akak rasa beli dlm bulan 6 pun ok dah, taklah kelam kabut nanti nak cari set bersalin. set nr nie memang bagus utk tujuan penyusuan dan pelawasan (utk elakkan sembelit ketika berpantang), mengenai panas atau tidak, sebenarnya terpulang pada penerimaan seseorang tu ngan ubat. tq

    ReplyDelete
  16. SALAM..KAK SAYA NAK TANYA 12HB NI SY BR CKUP 36WEEK,TAPI ARI 2 DKTOR CKP BABY SONGSANG DIA SRH TNGU 12HB NI TNGOK KEADAAN BABY,SY PNYA DUE 8/7/2012..KALAU SONGSANG KENA OPERATE KAN, SAYA LEH TETAP KAN DATE X?KE KENA IKT JE DATE DKTOR BAGI?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, Dalam hal nie, puan kena bincang dgn doktor yg memeriksa. Mungkin atas budi bicara doktor bg puan tetapkan tarikh operate. Tq

      Delete
  17. salam kak engku, Alhamdullillah trjumpa dgn blog kak engku.

    saya nak tanya tentang kemusykilan hamil kali ke-3 selepas 3thn kelahiran yg ke-2 melalui caeseran. kedua2 anak sy melalui caeseran di PPUM. ke-3 ni pon disana juga. perkhidmatannya & layanan cemerlang.

    sy merancang utk hamil pd hujung thn ini. october thn depan sy brumur 35thn. & pastilah kelahiran kali ini saya wajib melalui caeseran juga. masalahnya berat badan sy kini 78kg dgn ketinggian 152cm, apakah risiko yg mgkin akan sy alami? adakah sy boleh mengandung utk kali yg ke-4? klu tidak boleh, bolehkah sy merancang utk hamil bby lelaki kembar. apa nasihak & cadangan dr kak engku?
    terima kasih.
    -qesryn-

    ReplyDelete
    Replies
    1. SLam qesryn,
      Terima kasih sudi ziarah blog akak. Klau puan plan untuk hamil kali ke 3 rasanya insyaallah takde apa2. Jika puan plan untuk hamil kali ke 4 puan perlu dptkan nasihat n pandangan dari doktor ye. Maaf nie semua di luar bidang kuasa akak. Jika puan hamil nanti, akak harap puan dpt buat pemeriksaan kehamilan seawal yg mungkin ye. Tq

      Delete
  18. salam..nak tanya promoso set bersalin NR ada lagi ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ros,
      Alhamdulillah stok set nr harga promosi masih ada. Berminat inform akak ye. Tq

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.