KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

24 April 2013

Set Bersalin Nona Roguy




Set Bersalin Nona Roguy atau dikenali juga Set NR memperkenalkan kepada anda set lengkap Herbanika Bersalin yang merangkumi penjagaan kesihatan ibu selepas bersalin secara luaran dan dalaman. Rumusan istimewa yang telah terbukti keberkesanannya sejak zaman kegemilangan Raja-Raja Melayu, Siak Sumatera dan Keraton Solo.

Herbanika Bersalin terbukti berkesan memelihara kesihatan, mengekalkan kecantikan badan dan wajah serta mengatasi angin meroyan dan tekanan emosi. Keselamatan, kebersihan dan keasliannya adalah dijamin. "Set Nona Roguy" sentiasa bersama anda menuju ke arah kebahagiaan dan kesempurnaan hidup.

Mengenai Produk :


Harga : RM 365.00
(Harga Pasaran)
Harga Promosi RM280.00 + Free Postage
Pakej 1
Set Bersalin Nona Roguy
Free Postage
Free Khidmat Kaunseling Berpantang Bersama Kak Engku
Free Khidmat Kaunseling Penyusuan Susu Ibu Bersama Kak Engku

Harga Promosi RM300.00
Pakej 2
Set Bersalin Nona Roguy
Free Pad Herba (20 Helai)
Free Rempah Mandian
Free Pil Asi (Utk Tambah Susu Ibu)
Free Postage
Free Khidmat Kaunseling Berpantang Bersama Kak Engku
Free Khidmat Kaunseling Penyusuan Susu Ibu Bersama Kak Engku

Harga Promosi RM300.00
Pakej 3
Set Bersalin Nona Roguy
Free Tungku Baby
Free 1 Helai Barut Baby
Free Minyak Telon Baby
Free Postage
Free Khidmat Kaunseling Berpantang Bersama Kak Engku
Free Khidmat Kaunseling Penyusuan Susu Ibu Bersama Kak Engku

Harga Promosi RM350.00
Pakej 4
Set Bersalin Nona Roguy
Free Pad Herba (20 Helai)
Free Bengkung Bodycare
Free Tungku Herba Leesa
Free Postage
Free Khidmat Kaunseling Berpantang Bersama Kak Engku
Free Khidmat Kaunseling Penyusuan Susu Ibu Bersama Kak Engku
 

Set Bersalin Ini Mengandungi :

a. Phytonatal (90 Tablets) ~ Untuk kegunaan dalaman
b. Akar Herbanika (10 Paket) ~ Untuk kegunaan dalaman
c. Herbanika Barut Krim (60 gm) ~ Untuk kegunaan Luar
d. Uncang Cuci Herbanika (10 Paket) ~ Untuk kegunaan Luar
e. Herbanika Lulur (100 gm) ~ Untuk kegunaan Luar
f. Minyak Herbanika (100 ml) ~ Untuk kegunaan luar


Keterangan & Cara Penggunaan "Set Bersalin Nona Roguy" @ Set NR (Klik di sini)

638 comments:

  1. kak engku, nk tny...makan nona rogay ni ade effect baby yg breastfeed x? kut jd kembung or panas ke die??

    ~huda~

    ReplyDelete
  2. Hai Huda,
    Setakat nie klau merujuk kepada feedback yang akak terima dari pelanggan yang telah menggunakan NR....alhamdulillah takde effect pada baby semasa breastfeeding especially masalah kembung perut atau panas....terima kasih.

    ReplyDelete
  3. kalau x ambik set lengkap sekadar ambik yg penting je bole tak kak?

    ReplyDelete
  4. Boleh....tapi ambik semua yang berkaitan ngan rawatan dalaman tau....yg utk rawatan luaran tu tak kisah kalau tak ambik

    ReplyDelete
  5. kak, nak tanya harga RM 290 tu termasuk kos pos ke ?

    ReplyDelete
  6. Set NR RM290.00 tu memang dah termasuk kos penghantaran sekali.

    ReplyDelete
  7. kak engku...klu kt kedai sy tgk RM380++..RM290 tu kak engku jual 1 set lengkap semua ke?

    ReplyDelete
  8. Norazlina: Harga RM 290.00 tu adalah utk 1 set lengkap

    ReplyDelete
  9. kak engku, ada lagi tak set ni? yang utk 44 hari ada tak?berminat jugak la...

    ReplyDelete
  10. Habibah: Set NR nie masih ade lagi, RM290.00 nie adalah utk 44 hari, tapi kalau Habibah rasa nak tambah lagi Akak boleh dapatkan dan Akak boleh kasi diskaun (harga kawan-kawan hehehe)

    ReplyDelete
  11. Kak engku..kalau sy nak beli minyak herbanika tu sahaja boleh ke? sebotol brapa ye skali ngan cas penghantaran.

    ReplyDelete
  12. Boleh, Minyak Herbanika (Botol Besar) Akak jual ngan harga RM 90.00 dan kos penghantaran adalah percuma.

    ReplyDelete
  13. kalau nak beli loose je bole tak? mcm nak beli 4 brg je -phytonatal,minyak herbanika & akar herbanika dan bengkung..bape harganyer..postage sekali.tq

    ReplyDelete
  14. Boleh, beli loose ngan Akak, nanti isi borang pesanan kat bawah (jgn lupe nyatakan saiz, cthnya nak botol yg kecik @ besar) Bab harga tu, senang citer tawar je la kat Akak, nanti Akak bagitahu harga Akak ye dan kos penghantaran kalau pembelian melebihi RM100.00, adalah percuma.

    Opss lupe lak, Set NR takde Bengkung, tapi kalau nak bengkung dari jenama lain Akak boleh dapatkan cthnya Bengkung Leesa, Sendayu Tinggi Dll.

    ReplyDelete
  15. bape harga pytonatal 90 bijik tu?termasuk shipping..

    ReplyDelete
  16. hai nana,
    harga pasaran pytonatal 90biji adalah RM 140.00, tapi kalau nana nak, Akak jual ngan harga ahli RM 100.00 dan kos penghantaran percuma. Nanti sms Akak ye...thanks.

    ReplyDelete
  17. salam kak engku, kalo nk amik set ni tp yg pntg2 jer (yang berkaitan ngan rawatan dalaman jer) cmne lak rege?

    ~ninie~

    ReplyDelete
  18. w/salam ninie, kalau ninie nak yg berkaitan rawatan dalaman je, boleh....ninie isilah borang pesanan dan jgn lupe tawar harga ngan akak...kalau harga ninie logik, Akak setuju je hehehe

    ReplyDelete
  19. salam kak engku,
    nak tanya, ada jual bengkung sekali tak?

    ReplyDelete
  20. w/salam Najihah, Akak ade jual bengkung, cuba najihah tengok post under tajuk bengkung, byk bengkung yg ade utk dibuat pilihan....semuanye leh diskaun lagitu hehehe

    ReplyDelete
  21. salam

    kak engku, set nona roguy rm 290 nih ade lagi x

    ReplyDelete
  22. w/salam, set nie ade lagi, meh la order hehehe

    ReplyDelete
  23. salam kak engku,
    masih ada lagi tak set nona roguy rm290 tu?
    kalau masih ada, najihah book dulu boleh tak?

    ReplyDelete
  24. salam najihah, set nona roguy yang RM 290.00 masih ada lagi tapi stok dah tak banyak. Klau nak book najihah boleh booking dengan bayar deposit, berapa nak bayar pun akak tak kisah.....p/s: bila buat booking sms @ email je kat akak ye (019 2077643)

    ReplyDelete
  25. salam kak engku,
    set NR tu ada tak yg untuk 60 hari?...kalau ada boleh bagi tau harga tak? terima kasih

    ReplyDelete
  26. Safee: Set lengkap NR utk 44 hari, tapi kalau Safee nak lanjutkan penggunaan sehingga 60 ataupun 100 hari, selalunya cuma tambah ubat yg hanya berkaitan rawatan dalaman sahaja, cthnya pytonatal 90 tablets (harga pasaran RM 140.00 - Akak bagi harga ahli RM 100.00) dan juga akar herbanika (harga pasaran RM 70.00 (15 t-bags) - Akak bagi harga RM 50.00)dan utk rawatan luaran kalau dah abis barulah beli lagi....Kalau Safee nak nanti isi order form ye....

    ReplyDelete
  27. salam,kak engku..kalo sy g beli terus dgn akk boleh x?boleh dpt x harga set nona roguy rm 290..lg satu nk tnya akk bengkung ape yg best yer?ada suggestion x?

    ReplyDelete
  28. W/salam, nak beli terus tu boleh, tapi saudari duduk kat area mane ye? Ataupun, kite set la nak jumpe kat mane yek. Buat masa nie masih harga RM 290.00 lagi. Mmmm bab bengkung nie, sebenarnya sama aje, kainnya adalah dari jenis yg sama, apa yg membezakannya adalah jenama, tu aje. Dan dari segi saiz pulak hanya bengkung sendayu tinggi yang paling labuh (bawah dada hingga ke bawah punggung) bengkung2 lain kebanyakkan saiz dan labuhnya agak sama antara satu sama lain.

    ReplyDelete
  29. Kak,
    Saya nak book set bersalin nona roguy yg hrga rm290 ni bole? ada lagi tak? saya dah isi form pesanan..byran saja belum buat sbb nak konpem dulu. Tg

    ReplyDelete
  30. Wani, Set tu ade lagi, selagi Akak iklankan promosi tu, selagi tulah ade stoknye hehehe

    ReplyDelete
  31. Akak..payment dah buat, cek emel ye kak..lg 1 nak tnya myak herbanika tu bole ke ganti myak telon letak kat baby? TQ

    ReplyDelete
  32. Ok, nanti Akak check ye, Minyak herbanika nie hanya utk kegunaan ibu sahaja.

    ReplyDelete
  33. Kak Engku saya berminat nak beli set NR ni.. masih ade stock tak? Kalau ada saya nak order..
    Terima kasih

    ReplyDelete
  34. Lina: stok masih ada lagi, kalau nak order, nanti isi order form ye hehehe thanks

    ReplyDelete
  35. kak engku, promotion ni sampai bla ye utk price RM290? stock banyak lagi ke? lagi satu nak tanya set ni mmg x include dgn serbuk herbanika barut ke?

    ReplyDelete
  36. Promosi nie akak buat selagi ada stok, nak kata banyak tu tak la banyak jugak, serbuk herbanika barut memang takde dalam set nie, yg ade krim herbanika barut.

    ReplyDelete
  37. kak engku, sy di jgka bersalin 8/6 ni....kalau saya order tkut x smpt plk....klau nk amik trus ngn akak boleh x......

    ReplyDelete
  38. boleh, tapi bagitahu dulu nak barang ape yek, bolehlah akak sediakan dulu sebelum nak datang ambik hehehe, meh la dtg boleh berkenal-kenalan

    ReplyDelete
  39. yg set rm290 ni brg2 ape yg ada yer kak engku....

    ReplyDelete
  40. Set Bersalin Ini Mengandungi :

    a. Phytonatal (90 Tablets) ~ Untuk kegunaan dalaman
    b. Akar Herbanika (10 Paket) ~ Untuk kegunaan dalaman
    c. Herbanika Barut Krim (60 gm) ~ Untuk kegunaan Luar
    d. Uncang Cuci Herbanika (10 Paket) ~ Untuk kegunaan Luar
    e. Herbanika Lulur (100 gm) ~ Untuk kegunaan Luar
    f. Minyak Herbanika (100 ml) ~ Untuk kegunaan luar

    ReplyDelete
  41. kak engku, saya nak order set bersalin NR. harga dia still rm290 ke?

    ReplyDelete
  42. salam hanisah,
    Nak order set NR yang harga RM 290.00 tu masih ada lagi. Jika berminat boleh contact @ sms nama dan alamat kat akak ye. Mekasih.

    ReplyDelete
  43. Salam kak Engku,
    Nak tanya, set bersalin NR ni masih RM290 ke? kalau nk order macam mana ek?
    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  44. mrs azad: w/salam, set nr nie masih rm 290.00, meh la order ngan akak, azad kalau nak, order form ade kat bawah sekali blog nie ataupun sms je kat akak 019 2077 643

    ReplyDelete
  45. kak engku,

    penghantaran biasanya berapa hari ek?

    ReplyDelete
  46. mrs azad: penghantaran akan dibuat secepat yg mungkin, dan selalunya barang akan sampai 1 - 2 hari selepas bayaran penuh dibuat.

    ReplyDelete
  47. kak engku, kak engku ada jual set bersalin ni satu2 tak? maksud saya, asing2, bukan satu set la. saya ingat nak beli minyak NR and akar herbanika je. sebab yang dalam set tu hanya bleh guna 10 hari jer...

    ReplyDelete
  48. hanisah: ada, meh la order hehe

    ReplyDelete
  49. pil phytonatal tu hari ke berapa leh start makan?takut bby kuning je..

    ReplyDelete
  50. nich: seeloknya 2 minggu lepas bersalin, sebabnye masa nie masalah baby kuning dah takde

    ReplyDelete
  51. Kak Engku, kita nak set ni satu..hujung bulan nanti kita bank-in kita bagitau ye :)

    ReplyDelete
  52. mrs azad: ok nanti akak simpankan satu set utk awak ye hehehe

    ReplyDelete
  53. kak engku, nak tanya ada tak cara nk cepatkan bersalin bila baby dah matang. saya dah minggu ke-39, tapi baby blum tunjukkan tanda2 nak kuar pun.

    ReplyDelete
  54. hanisah: sabar ye, semua tu kuasa Allah, mungkin belum sampai waktunye lagi tu, berdoa banyak banyak agar cepat dan mudah ketika bersalin nanti. Disamping tu, tips akak kalau nak cepat bersalin, kerap keraplah sikit lakukan hubungan intim ngan husben hehehe, Insya Allah berkesan.

    ReplyDelete
  55. Thanks kak engku..harga masih RM290 kan kan..set ni untuk 44hari kan? hihihi

    ReplyDelete
  56. Mrs Azad: Iye harga masih sama hehehe, betul, set nie utk 44 hari

    ReplyDelete
  57. Kak Engku,
    Set Bersalin NR harganya RM290.00 masih ada lagi ke? kalau ada saya berminat untuk order dengan akak. tq.

    ReplyDelete
  58. set NR tu masih ade lagi, meh la order hehehe

    ReplyDelete
  59. ada lg ye set ni?dia cume xde tungku dgn bengkung je...huhuuh...tgk respon mcm bagus je nona roguy ni

    ReplyDelete
  60. Kak Engku,
    Saya ada buat pesanan yang due date bersalin 30/8 dan nak brg tersebut awal bulan Ogos. Harap K. Engku dapat booking 1 set NR utk saya. Nanti awal bulan 8 saya bank-in duit. Rumah Kak Engku ni kat mana ye, mana tahu kot2 kalau dekat boleh pergi ambil sendiri sambil berkenal-kenalan dgn K. Engku. :)

    ReplyDelete
  61. izhu: buat masa nie, customer akak ramai yang minat NR

    ReplyDelete
  62. Okay, nanti akak simpankan satu kat awak ye. Rumah akak kat Rawang, meh la datang hehehe

    ReplyDelete
  63. kak engku,
    set bersalin NR yang RM290 tu ada lagi ker? kalau nak beli bengkung yg mana akak rasa paling bersesuaian, senang pakai, dan efektif?

    rubihazatul@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. Rubihazatul: Assalamualaikum, Set NR promosi tu ada lagi, meh la order. Bengkung nie kualiti semuanye sama, kalau nak yg murah Akak cadangkan guna Bengkung Bodycare (RM35.00 ada saiz) tapi kalau nak mahal sikit bolehlah try Bengkung Sendayu (RM40.00 free size) ataupun Bengkung Leesa (RM49.00 free size. Semua bengkung nie mudah pakai dan efektif.

    ReplyDelete
  65. kak engku..nak tnye laa..sy ni ade problem BP yang agak tinggi la..tp paling tinggi setakat ni pn 130/90..tp selalunya 120/80..boleh ker sy guna set bersalin NR ni?sbbnye ade org kate klu BP tinggi x boleh makan herba..

    ReplyDelete
  66. kak engku..kalau saya nak minyak herbanika dan herbanika lulur sahaja berapa harganya?

    ReplyDelete
  67. Honey Hafiz: Boleh, takde masalah kalau nak guna set bersalin. Kalau ada darah tinggi dan memerlukan pengambilan ubat yang doktor beri, selalunya apa yang perlu dilakukan adalah jangan makan ubat dan jamu dalam waktu yang sama.

    ReplyDelete
  68. Aini: Akak bagi harga ahli. Meh la order

    ReplyDelete
  69. kak,ada lg ke set ni...saya berminat nk mbeli...macamana nk wat payment...

    ReplyDelete
  70. Assalamualaikum Pn.
    Set NR promosi nie ade lagi, meh la order hehehe,
    kalau nak wat payment,
    ni. no acc maybank akak : 1122 1303 7531
    nama : tengku azmanira raja husin
    (no. acc public bank atau cimb ada dlm blog nie)
    nanti kalau dah wat payment inform akak ye.
    barang akan sampai 1 -2 hari selepas pembayaran dibuat.
    thnaks n jumpe lagi

    ReplyDelete
  71. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  72. salam..kak engku..ada lg ke stok utk set nr rm290?..nani ingat nk booking..skang baru 6 bulan..rasa cm awal lg..

    ReplyDelete
  73. hanani: w/salam, stok nr nie ade lagi, kalau nak booking, bile dah bayar deposit, jgn lupe inform akak ye, nanti akak simpankan stok utk nani ye. thanks n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  74. Salam Kak Engku,

    Saya Azirah. Saya nak 1 set bersalin nona roguy. Borang pesanan dah dihantar and payment jugak dah dibuat (payment to CIMB account).

    ReplyDelete
  75. salam azirah,
    Order form and payment akak dah terima. Barang akak pos esok ye. Terima kasih sudi shopping dengan akak. Jumpa lagi....

    ReplyDelete
  76. salam....
    akak,wany nk mntk pndpt akak sket arr psl set bersalin nih.yelah,sbg org yg lbh bpengalaman,ape pndpt akak ttg set brslin NR nih ngan set brslin Ibu Halimah?yg mne lbh akak suggestkan...harap akak dpt bantu..thanks yea..

    ReplyDelete
  77. salam wani, kedua2 set bersalin nie memang bagus dan mendapat sambutan yg menggalakkan. Bagi set NR, penggunaan lebih mudah dan moden sikit berbanding dengan Set ibu halimah mak dara. Dalam set NR terdapat satu tablet untuk dimakan dan akar herbanika untuk diminum manakala set Ibu Halimah ada 2 jenis ubat iaitu kapsul dan serbuk untuk dimakan. Set Ibu Halimah nie lebih complete sebab dia mempunyai bengkung. Mekasih

    ReplyDelete
  78. wsalam...
    thanks 4 d info...kalu cm tu wany rasa nk cuba set NR tu dululah..sbb mcm lg mudah jew..errr,harga promosi tu msh ade lg ker kak...kalu ade leh tk book kan tuk wany 1 set..hehehe

    ReplyDelete
  79. salam wany, set nr untuk harga promosi tu stok masih ada lagi. Klau nak booking dulu boleh buat bayaran deposit, brape nak bagi pun akak tak kisah. Akak takut stok takde tu je. Bila buat payment inform akak ye. Mekasih n jumpa lagi....

    ReplyDelete
  80. Salam Kak Engku..
    1. Saya memang plan nak berNR pantang akan datang ni..bertambah minat dengan harga yang ditawarkan.. ada 6 item kan?? Kak Engku bila expired date set tu ye, bukannya apa saya ni nak bersalin lama lagi, JAN 2011.. tapi kena beli awal sebab saya akan balik ke Malaysia sekali je sebelum bersalin. tq.

    ReplyDelete
  81. Jamilah: W/salam, set NR nie memang ade 6 item dan tarikh luput set nie lama lagi hehehe iaitu pada tahun 2013. Meh la order ngan akak.

    ReplyDelete
  82. ok kak, tq..nnt sy isi form eh.

    ReplyDelete
  83. salam..
    akak, nak tny..set rm 290 ni still ade lg ke?
    kalau ade nak order dulu leh x?
    tp full payment saya byr bulan 8..sbb nak amek bulan 8 nnt insya allah..
    pastu nak tny..minyak mustajab tu leh bg baby pakai ke?
    sbb ade bace elok untuk elak kembung perut..
    kalau btol..sy nak order set bersalin n minyak mustajab..
    so total berapa ye? n kene bayar berapa sbg deposit?
    thanks.


    ain

    ReplyDelete
  84. salam kak engku,nak tanya,kalau saya nak amik satu set NR ni tapi bayar ansur2 3kali boleh tak??saya due bln 10 thn ni..

    ReplyDelete
  85. ain: w/salam, set nr rm 290.00 nie masih ade, meh la order hehehe...pasal minyak mustajab nie, nanti akak siasat dulu yek sama ada boleh ke tidak digunakan pada baby.

    ReplyDelete
  86. fara: kalau nak bayar ansuran berape kalipun boleh, ikut keselesaan fara la hehehe...meh la order

    ReplyDelete
  87. kak engku punya promo ni sampai bila ye? sbb sy bersalin bln 2 2011, mmg nak pakai NR ingat nak beli dlm bln 11 nanti ke tapi takut promo dah abih lak

    ReplyDelete
  88. Sha: Akak punye promosi selagi akak ade stok dan juga selagi harga set nie kat kedai tak naik harga, maklum lah faktor faktor macam tu memang susah nak dijangkakan, jadi kalau betul sha berminat ngan set nie, Sha bayar deposit sikit (berapepun akak tak kisah), nanti akak boleh simpankan stok kat sha,thanks n jumpelagi ye hehehe.

    ReplyDelete
  89. salam kak. set ni available lg ke? ingt nk beli satu. sy due awal bln 10 ni..harga still rm290 ke skrg? termasuk pos? tq.

    ReplyDelete
  90. puan, set nie masih ade lagi meh la order ngan akak hehehe...kos penghantaran adalah percuma.

    ReplyDelete
  91. akak saya azie:

    ingat nak amik set nona roguy neh tp bkn skrg kalau boleh lepas raya sbb saya due 29/11/10. set neh baper lame expired date dia? saya confirm nak amik dgn akak sbb mana2 pun saya pergi tak dapat harga yang akak promote neh. boleh simpan untuk saya?
    dan satu lagi saya nak tanya pasal set amway? boleh akak bagi pendapat sebab neh my sister nak guna dia due bln 10/10 neh.

    ReplyDelete
  92. salam azie, set nr nie buat masa sekarang stok masih ada lagi. expired date lambat lagi 2013. Klau nak akak boleh simpan tapi azie bayar deposit ye brape pun akak tak kisah....hehehe.
    Pasal produk amway, akak tak jual. Susah jugak nak bagi komen pasal produk nie. Tapi ada customer akak ckp byk sangat ubat nak kena telan....hehehe. Akak tak pasti la.

    ReplyDelete
  93. salam kak...sy iza dari penang...
    set NR yg RM290 ada lg x??
    due sy bln 9 ni...agak2 sempat x akak nk pos ke penang sblom sy bersalin??
    hehehe!!

    ReplyDelete
  94. lady angel: set nr ade lagi, meh la order ngan akak, eleh lambat lagi tu, memang sempat sesgt kalau nak pos brg hehehe, selalunya barang akan sampai 1-2 hari selepas pembayaran penuh dibuat.hehehe jumpe lagi.

    ReplyDelete
  95. Askum kak engku,
    saya berminat dgn set NR yg RM290 tu. ada stok lg tak? sy nak booking dulu. sy due bln 11.may be byr penuh lepas raya ni.thanks.- wizni, Pasir gudang, Johor

    ReplyDelete
  96. Wizie: w/salam, set nr ade lagi, meh la order ngan akak,hehehe jumpe lagi.

    ReplyDelete
  97. salam kak engku...
    saya berminat dengan set bersalin nona roguy & manual breast pump madela harmony..tapi sekarang saya kat brunei..insyaallah 2minggu lagi balik m'sia..rumah saya kat sg buloh..blh x nak order dulu?balik nanti saya jumpa akak kat mana2 bayar & ambil produk tu..kalau nak pos ssh sikit..sebab lepas ni nak balik rumah mak kat kedah pulah..he3...harap2 boleh la jumpa akak ye..tq..

    ReplyDelete
  98. zuraida: hehehe jauhnye awak, camne leh jumpe blog akak nie...ok pasai produk tu, keduanye akak ada stok, kalau nak, nanti kite jumpe yek, akak kat rawang, kalau setakat nak jumpe kat sg buloh tu, kire orait je hehehe....payment kasi masa jumpepun boleh...kecik punye hal...okay jumpe lagi

    ReplyDelete
  99. thanks kak..balik sana nanti saya call akak ye...

    ReplyDelete
  100. salam kak..kite dh bank in..cek email k nnti. tq~

    ReplyDelete
  101. hidayah: ok nanti akak check ye, thanks shopping ngan akak ye

    ReplyDelete
  102. Salam, kak saya nak booking set NR rm 290 tu ada lagi tak..Dulu saya makan jamu mustika ratu jer..tapi saya susah sikit nak makan ubat ...

    ReplyDelete
  103. normala: boleh, stok masih ada lagi. Untuk kebaikan dan kesihatan. Mesti makan ubat....hehehe Klau nak order nanti isi form ye. Mekasih n jumpa lagi...

    ReplyDelete
  104. kak engku, ada lg tak set NR yg rm290 tue?? saya nk booking.. selewat2 nya, dlm mggu dpn saya byr dan nk brg tue.. (kalau ada stok lg)

    ReplyDelete
  105. nana: set nr nie masih ada lagi, meh la order hehehe

    ReplyDelete
  106. kak engku, nak tny cikit..bb sy dh umo 10 bulan masih breast feeding so sy boleh mkn phytonatal lg ke?

    ReplyDelete
  107. Boleh, takde masalah hehehe.

    ReplyDelete
  108. salam kak engku, nak tanyer la. anak saya yg 1st dulu kena jaundice sebab saya makan jamu (bukan jenama NR) selepas bersalin. sekarang saya mengandungkan anak ke-2, so saya nak tanya samada saya boleh mengambil phytonatal tu. Adakah ia selamat dan boleh ke menyebabkan bayi cirit birit apabila saya mengambil pil tersebut...

    ReplyDelete
  109. salam,maaf lambat reply. Tahniah di atas kehamilan puan. Semua jamu akak nasihatkan ambil 2 minggu lepas bersalin atau anak takde masalah demam kuning. Sekiranya anak ada jaundis hold dulu pengambilan hingga kuning anak betul2 settle. Phytonatal adalah selamat untuk diambil dan tidak mmberi kesan cirit birit pada bayi. Sekiranya ada puan adalah dinasihatkan untuk mengurangkan dos pengambilan sahaja. terima kasih

    ReplyDelete
  110. kak engku, nk tanya.. set bersalin NR yg berharga RM290 tue cukup utk guna sebulan je ye? Ada ke kak engku jual utk kegunaan 44 hari??

    ReplyDelete
  111. Nana: Sebenarnye set NR tu adalah utk kegunaan berpantang selama 45 hari, tapi kalau nak tambah lagi hari berpantang, Nana boleh beli produk NR tambahan secara berasingan. Akak ade jual gak yg nie, akak bagi harga ahli sekiranya Nana ingin menambah produk tersebut. Nasihat akak, lebih baik Nana guna je set NR tu dulu, dan sekiranya dah abis digunakan, baru beli lagi, jadi taklah membazir hehehe...ok jumpe lagi ye.

    ReplyDelete
  112. Kak,nak tanye kalau antar gi Sarawak sama juge eh harga rm290? i bersalin bulan 12 ni.kakak i pulak nurse kat HUKL,kalau mahal anta kat Sarawak boleh ler kirim kat kakak i...camner eh?thank you.jean

    ReplyDelete
  113. hai jean, harga rm290.00 dah termasuk kos penghantaran,special untuk jean. Klau nak meh la order dgn akak...he3.

    p/s: bye n jumpa lagi

    ReplyDelete
  114. salam...k.engku...saya berminat untuk membeli set NR nie..masih ade stok lagi? n harganya masih RM 290 ker? saya due bulan 12 nie...@fifie

    ReplyDelete
  115. salam kak engku, saya berminat benar dengan set NR nie. Masih dalam harga rm290 ke? Kalau masih saya ingin beli dari akak.Awal bulan depan saya bayar habis. Akak boleh reserve untuk saya. Bayar macam mane? Lagi satu saya kat sarawak,kos penghantaran?

    ReplyDelete
  116. Fifie: wsalam, set nie masih lagi harga promosi rm290.00, meh la order ngan akak hehehe....bye n jumoe lagi

    ReplyDelete
  117. siti salina: wsalam, harga set NR masih lagi harga promosi rm290.00.Kalau nak nanti akak reservekan satu kat siti yek. bayaran boleh transfer atau bank in ke acc maybank atau cimb akak (no. acc ade kat belah tepi blog akak). kalau nak order nanti isi form kat bawah blog akak ye. Kos penghantaran percuma spesel utk siti...bye n jumpe lagi ye.

    ReplyDelete
  118. Kak engku...

    Salam... saya tgh pregnant 28wks skrg...
    saya tgh cari2 brand yg bagus utk masa berpantang nanti...Nona Roguy ni still boleh dpt harga promotion ke kalau saya nak dlm bln depan?

    ReplyDelete
  119. zila98: wsalam, harga NR masih lagi harga promosi, meh la order ngan akak hehehe.

    ReplyDelete
  120. siti..salam kak..set bersalin NR ada promosi lg tak? saya nk order.. due date saya 1/12/10 nie, jd boleh booking tak?klu perlu saya akan bayar deposit dulu?

    ReplyDelete
  121. Siti: wsalam, harga NR masih lagi harga promosi, meh la order ngan akak hehehe. Takpe, takyah berdeposit posit la, nanti isi je order form ye...hehehe bye n jumpe lagi

    ReplyDelete
  122. kak engku, set bersalin NR yang rm290 tu ada lagi tak?saya dari kedah, berapa termasuk kos penghantaran?

    ReplyDelete
  123. set bersalin NR ini ubat ubatan dier jenis bancuh bancuh dan mcm rempah rempah ke?

    ReplyDelete
  124. Liz: Set NR nie masih RM290.00 + kos penghantaran percuma, tak kisah di mana anda berada hehehe. Set nie ubatnye dlm bentuk kapsul cuma akar herbanika je yg perlu direbus utk diminum (yg nie boleh dicampurkan ngan madu).

    ReplyDelete
  125. kak engku, sy nk beli set bersalin ni & minyak herbanika 100 ml. Bape total ye?

    ReplyDelete
  126. kak engku, kalau nk beli phytonatal 90 tablets & krim herbanika barut je brp ek?? ade spesel price ke?

    ReplyDelete
  127. Pn.: Harga Set NR RM290.00 + Minyak Herbanika (130ml) RM58.00 = RM348.00 (Kos penghantaran percuma) Bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  128. Pn.: Harga pytonatal 90 tablet Rm100.00 + Krim herbanika barut (60gm) Rm45.00 = RM145.00 (kos penghantaran percuma). Yg nie akak jual ngan harga ahli ye, dah takleh nak kurang lagi hehehe. Kalau barang takde stok kene tunggu sehingga barang ade yek. bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  129. kak engku,
    saya dah transfer rm290 dalam cimb akak untuk set bersalin nona roguy. Pada 1 oct pukul 5.34pm. Saya dah isi borang.Thanks

    ReplyDelete
  130. Salam,

    Isteri saya telah selamat bersalin pada 2/9/2010 melalui keadah pembedahan. Alhamdulillah semuanya selamat.

    Buat masa ini isteri saya tidak mengambil sebarang ubat2 alternatif kecuali ubat2 klinikal.

    Jadi soalan saya disini ialah..:-
    a) Apakah produk NR yang sesuai utk isteri saya yang telah berpantang selama 30hari.
    b)Berapakah kos keseluruhan ubat2 tersebut.

    Terima kasih

    Hafiz,
    Kulim, Kedah

    ReplyDelete
  131. siti salina: thanks ye shopping ngan akak, nanti akak pos set tu ye, bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  132. En. Hafiz: Wsalam, Tahniah dapat baby hehehe, setakat ini ramai customer akak yang ambil set NR untuk berpantang walaupun bersalin secara caesar. Kalau kos utk set NR nie adalah RM290.00 + kos penghantaran percuma. Kalau beli secara loose produk tertentu pun boleh jugak, akak jual ngan harga ahli bagi produk NR. Thanks n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  133. salam... nak tanya.... klu x dlm pantang blh tak mkn phytonatal?

    ReplyDelete
  134. Yati: Wsalam, kalau nak makan phytonatal tu boleh sesangat hehehe. bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  135. 1. kak engku nak tanya set bersalin NR yang harga promosi RM290.00 yang lengkap ada lagi x.
    2. Blei x sy nak sekali ngan bengkung (sendayu tinggi)
    3. Blei x g harga keseluruhan tuk semua brg saya hendak diatas. time kasih

    ReplyDelete
  136. Radeka: Wsalam
    1. Set NR promosi RM290.00 nie masih ade lagi, meh la order nagn akak.
    2. Boleh pakai ngan bengkung mana-manapun sebabnya NR takde bengkung sendiri. Kalau bengkung sendayu harganya Rm40.00
    3. So total semuanya = RM330.00 + kos penghantaran percuma.

    ReplyDelete
  137. 1. kak engku, nak tanya ader x skali car-cara penggunaan produk nie.
    2. saya duduk kat bandar baru sg. buloh, blei ke kita jumpa n sy trus buat pembayaran ngan akak pada hari sabtu nie (9.10.2010)

    ReplyDelete
  138. Radeka: Dalam set tu ade buku panduan penggunaan set nie. Okay akak kat Rawang, kalau nak jumpa nanti bagi no phone kat akak boleh. no phone akak 019 2077 643. (Nanti set kan tempat dan jugak waktu ye, nanti kita jumpa di sana heheheh) bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  139. Salam kak engku. Saya nak order set rm290, tapi nak upgrade pil phytonatal ke 180 tablets (44 hari) dan nak tambah param and pilis Mustika ratu. boleh tak?
    Air florida tu apa?

    ReplyDelete
  140. Rozzeta: maksudnya nie nak set nr rm290.00 + pytonatal 90 tablet kan (sebabnya dlm set tu dah ade 90 tablet) dan pasal pilis n param mustika ratu nie takde la jual loose tapi kalau jenama sari ayu ataupun air mancur ada rasanya, dan air florida tu sebenarnya utk apa yek, akak pun tak tahu jugak hehehe. bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  141. Ok, maknanya, lepas mandi lulur, bilas air mandi biasa sahaja lar, xpayah air florida? boleh ke? boleh xdapat diskaun kak? kalau saya setuju jenama sari ayu(pilis and param), rm 250 saya confirm amik. boleh x kak?
    TQ.

    ReplyDelete
  142. Rozzeta: x payah mandi ngan air florida pun boleh, and harga rm250.00 tu lak utk produk yg mane yek, kalau utk semua brg yg di atas tu tak dapatlah dik hehehe.

    ReplyDelete
  143. Abis tu berapa eh kak? Apa best price yang akak blh bagi kat saya? Saya da banyak kali cuba call akak, tapi xdapat. Akak blh call saya at 019-3773208.. Kalau blh as soon as possible eh kak, sbb baby da nak keluar da ni.. :)

    ReplyDelete
  144. rozeta: sorry ye opis hour akak sibuk sesgt, tu yg tak dapat angkat call tadi tu, nanti akak call zeta la yek.

    ReplyDelete
  145. salam kak engku..set NR ni masih hrg promosi rm290 ke?

    ReplyDelete
  146. Pn: Set nie masih lagi harga promosi, meh la order ngan akak hehehe.

    ReplyDelete
  147. salam kak..
    untuk set NR rm290 harga promosi nie, kalo pkai mase berpantang, leh bertahan sehingga berapa hari??

    ReplyDelete
  148. nadieyya: Wsalam, haraga nr nie masih promosi lagi hehehe, set nie khas utk berpantang 45 hari.

    ReplyDelete
  149. salam kak,
    set rm290 tu ada lagi ke?sy bersalin bulan 2 2011..mcm awal sgt nk beli skrg..kalau book dulu bole ke?

    ReplyDelete
  150. Netty: Wsalam, set nie ade lagi, kalau nak book dulupun leh gak, nanti bolehlah akak simpankan satu set utk netty yek. Bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  151. Salam Akak,
    Jika saya nak beli barang2 berikut, berapa harganyer? bleh bagi spesel price x? Tq
    a. Phytonatal (90 Tablets)
    b. Akar Herbanika (10 Paket)
    c. Herbanika Barut Krim (60 gm)

    ReplyDelete
  152. Pn: Wsalam, kalau beli loose utk produk nie, selalunya akak memang jual ngan harga ahli dan kos penghantaran adalah percuma.
    1. Pytonatal (90 tablets) = RM100.00
    2. Akar Herbanika (15 paket) =RM50.00
    3. Krim Barut Herbanika (60gm) = RM45.00

    So Totalnya = RM195.00

    Akar herbanika (10 paket) hanya terdapat dalam set bersalin NR sahaja, kalau beli secara loose Akar Herbanika yang ada adalah 15 paket dan juga 30 paket. Bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  153. salam kak...sy nk tny set NR tu ada promosi lg ke?hrga still rm290?

    ReplyDelete
  154. salam kak.. saya berminat laa nak cuba set NR ni.. ada lagi tak harga promosi RM290 tu? thanks..

    ReplyDelete
  155. Azlina & Janna: Wsalam, Stok NR nie masih ade lagi, meh la order ngan akak hehehe...bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  156. salam kak.....blh tak saya tahu barang loose yg ada utk product set bersalin NR (harganya, sebab kalau tak silap ada few product dgn kuantiti yg lebih berat)saja nak compare which one better beli loose atau set

    ReplyDelete
  157. Pn: Wsalam.

    Ok Produk Loose NR Yg Ada Kat Pasaran Camni Yek:

    1. Phytonatal 90 tab - RM100.00
    2. Phytonatal 180 tab - RM180.00
    3. Minyak Herbanika 130ml - RM58.00
    4. Minyak Herbanika 260ml - RM85.00
    5. Serbuk Herbanika Barut 150gm - RM50.00
    6. Krim Herbanika Barut 60gm - RM45.00
    7. Serbuk Herbanika Lulur 150gm - RM50.00
    8. Uncang Cuci Herbanika 15 paket - RM85.00
    9. Akar Herbanika 15 paket - RM50.00
    10. Akar Herbanika 30 paket - RM80.00

    Semua harga kat atas tu adalah harga ahli ye. thanks n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  158. salam...akak zie nak booking set bersalin nona roguy rm290 tuh pastu zie nak amik bengkung skali buleh akak cadangkan utk zie sbb zie neh berbadan besar, akak bagi harga skali
    akak tolong emailkan ke: azie05aries@yahoo.com

    ReplyDelete
  159. Zie: Wsalam, nanti akak sent email kat zie yek hehehe bye n jumpe lagi

    ReplyDelete
  160. salam,biasa penghantaran produk ambil berapa hr ye kak? saya due bulan dec ni..

    ReplyDelete
  161. akak saya awin,nak tanyer....produk nr ni kira dah lengkap ker untuk dimkn lepas bersalin? 1 set produk NR ni untuk tempah berpantang bp lama?

    ReplyDelete
  162. Pn: Wsalam, Biasanya barang InsyaAllah akan sampai dalam 1-2 hari selepas pembayaran penuh dibuat. Akak guna khidmat pos laju. Bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  163. Awin: Set NR nie utk tempoh berpantang 45 hari.

    ReplyDelete
  164. satu set NR harga bp?

    ReplyDelete
  165. Pn: set Nr nie buat masa nie masih harga promosi iaitu rm290.00

    ReplyDelete
  166. saya due bulan dec ni...patut ker saya beli sekarang set bersalin NR ni?

    ReplyDelete
  167. Wina: Seelok-eloknya dah masuk 8 bulan nanti ok lah kalau nak beli, tapi ada gak yang beli lepas bersalin hehehe

    ReplyDelete
  168. kalau bulan dec nanti dpt harga diskaun lg ker kak?

    ReplyDelete
  169. wina: InsyaAllah dapatttt hehehe.

    ReplyDelete
  170. salam kak.. nak tanye pasal set nona roguy ni..still rm 290 ke.. saya due dec ni.. macam nak mencuba produk ni plak..

    ReplyDelete
  171. anni: wsalam, produk nie masih lagi rm 290.00, meh la order ngan akak hehehe

    ReplyDelete
  172. salam kak.. ada lg ke promo rm290 utk set NR ni? harga tu dh termasuk kos penghantaran kan? akak ada kasi apa free gift tk?

    ReplyDelete
  173. Salam Kak.. berapa kos kalo sy nk ambik set NR+ bengkung+tungku. Bengkung dan tungku apa yg bagus ekk kak?

    ReplyDelete
  174. Pn: Wsalam, set nie masih lagi harga promosi rm290.00 + kos pos free. Hehehe buat masa nie takde lagi la free gift, mungkin next time kot, kasi akak pikir dulu apa yang akak nak kasi nanti heheheh.

    ReplyDelete
  175. Pn; wsalam, harga set nr rm290.00, bengkung lak ade byk jenama kalau sendayu rm40, leesa rm49, bodycare rm35 dll bengkung lagi (Cuba baca post akak under tajuk bengkung), dan utk tungku lak, akak cuma ada bengkung herba leesa je, harganya rm45.00. Tungku batu, besi atau elektrik akak takde jual la sebabnya berat sgt nak kene pos hehehe. ok bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  176. salam kak...saya berminat nak cuba set bersalin nr RM290..akak kat rawang kat mana yer..saya dijangka bersalin bln November ni...

    ReplyDelete
  177. Pn: Wsalam, akak Rawang kat Bandar Tasik Puteri, kalau puan nak set NR nie bolehlah kite setkan tempat kat mana nak jumpe hehehe, thanks bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  178. Salam Kak Engku,

    Saya dan kawan berminat dgn set NR (RM290.00) tu. still ada stok lagi x?..kami dijangka bersalin bulan Apr & Mei thn depan, tu yang nk tanya dgn Kak Engku camana nk bayar secara ansuran..

    ReplyDelete
  179. Sarimah: Wsalam, stok NR nie masih byk lagi hehehe, ok bab ansuran nie sebenarnya terpulanglah pada keselesaan individu tu sendiri nak bayar berape kalipun akak tak kisah, asalkan akak terima full payment barulah akak pos set tu ye. Thanks bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  180. Salam kak engku,

    saya dijangka bersalin 4 nov ni.. kalau buat tempahan, brp lama nak tunggu utk penghantaran? saya tinggal di area puchong,selangor... dan nak tanya juga apa beza set promosi RM290 dengan set berharga RM360 tu?

    ReplyDelete
  181. minat jg nk beli set NR ni..msih harga RM290 ke?

    ReplyDelete
  182. Pn: Wsalam, Set NR RM360.00 ngan RM290.00 tu sebenarnya set yg sama, cuma yang bezanya ialah dari segi harganya saja (tu harga promosi dari akak hehehe). meh la order. Penghantaran akak guna khidmat pos laju, InsyaAllah barang akan sampai dlm 1@2 hari selepas pembayaran penuh dibuat. Thanks bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  183. Pn:Set nie masih ade lagi,meh la order ngan akak hehehe, ok bye n jumpe lagi ye.

    ReplyDelete
  184. salam akak..saya dah survey product ni n berminat nk beli dengan akak..sbb lagi 3mggu sya dijangka bersalin..so, sya nak tnye klau saya amik set product RM290 ni cukup ke untuk digunakan sampai abis pantang? or kene beli certain product bila dah abes? dengan dua Bengkung Ammy Corset Sendayu Tinggi yang RM40 (untuk tukar2 bila basuh..

    kalau beli, penghantaran berapa lama?

    ReplyDelete
  185. miebaby:wsalam, set nr nie utk berpantang selama 45 hari, tapi sekiranya miebaby nak pjgkan tempoh berpantang leh lah tambah ubat tersebut apabila nak abis nanti. Penghantaran akak guna khidmat pos laju, InsyaAllah brg akan sampai dlm 1-2 hari selepas pembayaran penuh dibuat. ok bye n jumpe lagi ye.

    ReplyDelete
  186. kak engku..b4 sya oder nk tnya, bila waktu yg sesuai nk mula mkn produk NR ni? immediate lepas bersalin or ade tempoh2 yg tertentu..thanks..=)

    ReplyDelete
  187. miebaby: kalau nak diikutkan ada set bersalin yang tertentu, sudah suruh pemakanan sebaik sahaja bersalin. Tapi akak tak galakkan sgt, yang seelok-eloknya selepas 14 hari bersalin baru mula makan, dan sekiranya baby selepas 14 hari masih kuning, akak nasihatkan jgn makan lagi jamu tu tau, tunggu sehingga baby setlle kuning dulu baru boleh mula makan jamu. ok bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  188. askum akak..saya dah beli set bersalin NR ne..tapi utk 60hari je...memng set bersalin ne utk 60hari je ke?lagi satu...dalam set NR ne tak da pilis yang utk letak kat kepala..akak leh rekemon kan tak jenama ape yang saya nak beli utk pilis...kalu blh nak order kat akak la....

    ReplyDelete
  189. Pn: Wsalam, set Nr nie hanya utk 45 hari je, tapi selalunya kalau nak berpantang selama 60 hari, akak rasa set ni pun cukup, sebabnya akak galakkan Pn. start makan jamu nie selepas 14 hari bersalin, maksudnye disini kalau dah start hari yg ke 14, jadi set nie sudah memadailah utk berpantang utk 60 hari kan hehehe. tapi kalau baby masih kuning pada hari ke 14 tu, akak nasihatkan jgn makan lagi jamu tu ye, tunggu sehingga baby betul betul sihat ye.

    Utk pilis boleh cuba
    Body Tone Sendayu Tinggi RM46.50)
    Fungsi sama macam param dan pilis. Caranya campurkan sedikit air dan sapukan di seluruh badan untuk dijadikan sebagai param supaya dapat mengelakkan angin badan. Selepas kering boleh digunakan sebagai skrub utk disental pada tubuh utk menanggalkan daki badan. Serta boleh dijadikan pilis utk mengelakkan rasa pening dan menyegarkan mata.

    Lain-lain jenama pilis dan param ialah jamu mak dara, mustika ratu, ubat bersalin afiat, sari ayu dll, tapi kebanyakannya tidak dijual secara loose, ok bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  190. askum..ooo mcm tu ya akak...makna nyer set bersalin tu saya akan gunakan seelok22nya selepas 14hari bersalin tak kira bersalin secara normal atau bedah la ya atau selepas baby n mak nyer sihat la ya...mcm tu....pilis tu bukan digunakan utk letak dikepala ke akak?saya kurang paham tentang kegunaan pilis ne....

    ReplyDelete
  191. Pn: wsalam, betul...pilis tu utk diletakkan kat dahi

    ReplyDelete
  192. assalamualaikum kak engku, saya berminat dengan set lengkap akak rm290. ada stok lg? saya kat oversea ni. if ada, saya nak beli cepat. tapi alamat umah ibu saya di perak.

    ReplyDelete
  193. salam kak..
    set NR nie masih promosi lg ker? set nie ade expired x?

    ReplyDelete
  194. Pn: wsalam set nr nie masih ade lagi, meh la order ngan akak hehehe. nanti akak poskan ke perak. bye n jumpe lagi ye.

    ReplyDelete
  195. zura zian: wsalam, set nie masih ade lagi, expired pun lama sangat lagi tahun 2013 hehehe, meh la order ngan akak. bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  196. salam kak engku...

    set bersalin NR yg RM290 tu ada lagi tak?

    ReplyDelete
  197. kak kalau saya nak 1 set NR RM290.00 ngn nak tmbah Phytonatal yg 90 biji bp jumlahnye kak? bg la murah2 lagi..

    ReplyDelete
  198. akum...akak saya nak dah beli pilis jenama jamu...tapi dia bentuk tablet la...dalam dia ada 6 biji...saya was22 dengan pilis yang saya beli tu.(ada ke pilis dalam bentuk tu)..so saya ingat nak order ngan akak la.akak suggestla satu produk yang berkualiti...jgn byk2 produk, nanti pening saya nk pilih.saya dah beli skrub utk NR utk sapuan dibadan..boleh jugak ke guna losen yang akak cadangkan tu?

    ReplyDelete
  199. elfa: wsalam, set nie masih ada lagi, meh la order ngan akak hehehe, bye jumpe lagi.

    ReplyDelete
  200. Wina: hehehe set nr rm290.00 dan pytonatal 90 tab rm100.00 (harga ahli) + kos pos free, dah murah sangat dah nie hehehe, tapi takpe kalau nak diskaun gak, nanti sms kat akak la ye bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.