"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

31 December 2012

Perniagaan Internet Bagi Ibu Berpantang, Ibu Bekerja Dan Suri Rumah

Kak Engku merupakan seorang Jururawat Terlatih di sebuah Klinik Kesihatan Kerajaan. Berpengalaman lebih dari 15 tahun dalam hal-ehwal ibu dan anak. Kak Engku mula berminat dengan perniagaan internet dalam tahun 2009. Pada masa itu perniaagan online amat baru dalam hidup Kak Engku. Kak Engku bermula dengan produk-produk kesihatan.

Akhirnya Kak Engku diperkenalkan dengan Shaklee. Apa yang menarik perhatian Kak Engku ialah fokus utama kumpulan agen Shaklee yang Kak Engku sertai ini adalah : menjual produk kesihatan – vitamin, secara online. ONLINE itu yang membuatkan hati ini terdetik.

Namun Kak Engku mengambil sedikit masa untuk memulakan langkah (kalau diingatkan kembali, terasa sangat rugi huhuhu). Disebabkan permintaan yang menggalakkan dari pembaca blog dan pages Kak Engku, pada bulan Oktober 2012 barulah Kak Engku mula memberi fokus kepada peluang bisnes Shaklee, yang hanya Kak Engku jalankan secara SAMBIL-SAMBIL jika ada masa terluang secara online. Di samping galakan dan sokongan suami serta tunjukajar dari upline-upline Kak Engku yang berpengalaman, walaupun sibuk bekerja dan mempunyai anak kecil, Kak Engku yakin Kak Engku memang boleh melakukannya (bukannya susah pun, secara online je hehehe).

Walaupun masih setahun jagung berkecimpung dalam perniagaan internet ini, ianya sangat-sangat membuahkan hasil. Bulan Disember yang lalu Kak Engku baru je jadi Supervisor Shaklee. Itu tak penting sangat, yg paling penting ialah Kak Engku dapat menjana pendapatan secara kerja sambilan di rumah tanpa modal. Ini sememangnya rezeki dari sumber yang Kak Engku tak pernah terfikir selama ini. Nak tahu tak Kak Engku dapat berape? Kak Engku dapat dalam RMX,xxx.xx (4 angka tu huhuhu, byk nye, Alhamdulillah).

Hadiah Tahun Baru

Alhamdulillah, Kak Engku telahpun dilantik sebagai Supervisor Shaklee, walaupun masih jauh lagi nak berjaya, namun  hasil titik peluh setakat ini telahpun membuahkan hasilnya. Kak Engku dapat duit online kerja dari rumah tanpa modal hehehe.

Secara peribadi Kak Engku mengakui Shaklee adalah antara pengalaman terbaik yang pernah berlaku dalam hidup Kak Engku. Ia bukan saja memberikan Kak Engku peluang jana pendapatan, malah ia lebih dari itu.

Oleh kerana itu Kak Engku ingin sekali membantu para wanita terutama ibu-ibu yang bekerja, ibu-ibu suri rumah, ibu-ibu yang sedang cuti berpantang, serta bakal-bakal ibu di luar sana yang ingin mencapai taraf kehidupan yang lebih baik dan selesa, samada dari sudut kesihatan mahupun bebas kewangan. Marilah bersama menyertai Kak Engku Biz Partner, mari kita menjana pendapatan melalui perniagaan internet yang menjanjikan peluang perniagaan yang sangat luas. (Layari website TERBARU Kak Engku www.bisnesmama.com)

Pernah tak terdetik di hati kita untuk berbelanja tanpa mengorbankan wang gaji bulanan kita. Ramai yang berkata wang susah dicari! Sebenarnya itu semua alasan-alasan kosong bagi sesiapa yang tidak pernah ingin mencari peluang untuk mencari wang. Walaupun ini adalah network marketing, namun bagi Kak Engku ia cuma wasilah. Apa yang penting ialah, melalui platform ini kita dapat belajar serta mengaplikasi teknik perniagaan online. Segalanya Kak Engku telah curahkan di BisnesMama.Com.

Kalau boleh Kak Engku ingin menjerit memanggil semua ibu-ibu yang mahu menjana pendapatan serta mencari pendapatan online, kerana di sini tersedia, MENTOR, MODUL, PRODUCT.. Hanya perlu belajar dan kemudian  dapat menjalankan perniagaan internet. Jom Sertai BisnesMama.Com sekarang!

Anda pasti boleh buat lebih baik daripada Kak Engku.

Marilah bersama dengan Kak Engku? Menjalankan perniagaan online secara santai dan family-friendly. Bersama berukhwah dan belajar teknik-teknik LENGKAP perniagaan online dan menjana pendapatan yang sebenar mengikut cara kita. Tiada modal? Jangan risau kerana anda boleh bermula di bawah bimbingan Kak Engku tanpa modal. Modal yang sebenar adalah keiinginan dan semangat kita untuk berubah.

Kita hidup untuk memberi. Untuk memberi, kita perlu ada sesuatu yang boleh diberi.

Hubungi Kak Engku untuk maklumat lanjut menjadi Muslimah Jutawan. Jumpa Anda di BisnesMama.Com.

019 2077 643
bidanbersalin@yahoo.com

ID Shaklee : 908001
Tengku Azmanira Raja Husin


Ikhlas

Kak Engku Bidan Bersalin
www.BisnesMama.com
PELUANG BISNES UNTUK MAMA

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.