KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

11 January 2011

Minyak Telon Baby

Minyak Telon

Minyak Telon Nyonya Meneer 30ml
Harga: RM4.50







Minyak Telon Bebiku 30ml
Harga: RM5.00

Minyak Telon Bebiku 75ml
Harga: RM8.50




Minyak Telon Mustika Ratu 60ml
Harga: RM10.00








Minyak Telon Mestika bayini 60ml
Harga : RM10.00










Minyak Telon Leesa Formula 20ml
Harga: RM12.00








Losyen Jati Embun
Harga : RM15.00










Minyak Telon Sendayu Tinggi 55gm
Harga: RM17.00







Minyak Telon Tropical Herbs 60ml
Harga: RM28.00

42 comments:

  1. tinie: minyak nie ada lagi, + kos pos rm5.00 ye hehehe, thanks

    ReplyDelete
  2. kak, minyak telon yang mane paling elok ye?

    ReplyDelete
  3. siti: bagi akak sama je hehehe, tapi ramai gak yg suka ngan minyak telon amway

    ReplyDelete
  4. kak, klu order, ble leh dpt ek..

    ReplyDelete
  5. ayulyexaa: akak pos guna pos laju, insyaAllah 1-2 hari (kws bandar) 2@3 hari (luar bandar). Tq

    ReplyDelete
  6. salm..
    k.engku ni duk mane ye?

    ReplyDelete
  7. wsalam, akak duk kat bandar tasik puteri, rawang, selangor.

    ReplyDelete
  8. minyak telun ni utk ape ye..perut ke..
    azlyn822000@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. kalau order dlm 5 botol berapa kos penghantaran utk minyak telon mustika ratu? pastu de diskaun x?

    ReplyDelete
  10. salam Dang Ratna,

    Mekasihsudi shopping dengan akak. Untuk 5 botol minyak telon MR rm50.00 + kos pos akak caj rm8.00 Klau setuju nanti inform akakye. SMS ke handpone akak je ye 0192077643 Tq

    ReplyDelete
  11. as salam kak,

    nak tanya, kak ada jual minyak telon amway tak?
    berapa ye sebotol?

    TQ

    ReplyDelete
  12. nida: wsalam, ada harganye rm25.00 + kos pos rm6.00

    ReplyDelete
  13. minyak mustajab NR dengan minyak telon amway tu mana lagi bagus ye untuk baby?

    ReplyDelete
  14. nida: sama je, tapi ramai yg suka ngan minyak telon amway

    ReplyDelete
  15. Salam Kak Engku, nak tanya apakah Kak Engku jual minyak telon konicare?

    ReplyDelete
  16. minyak telon: wsalam, takde huhuhu

    ReplyDelete
  17. Nk tnye, minyak telon air mancur bebiku 75ml rm8.50 kalu bli 5 btl + kos pos ke srwk bpe ek?

    ReplyDelete
  18. mom: akak caj rm10.00 utk kos pos

    ReplyDelete
  19. salam kak engku, saya duduk di country homes rawang. so kalo saya order barang dari akak, akak still akan pos juge ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, klu dah berjiran nie, akak hantor by hand je pun boleh hehehe

      Delete
  20. salam K.engku, sy nk beli mnyk amway tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, boleh...harga minyak telon nie rm25.00 akak caj kos pos rm7.00 ye

      Delete
  21. ok, sy isi borg kat bwh ni k.sy bank in terus kat kak engku ye...skg dh 37 mggu...kene cepat ni...hr tu standby beli myk yu yee...last2 br tau minyak tu org kata x boleh pakai...huhu...

    ReplyDelete
  22. k.engku, payment dh wat kat maybank2u n dh sms kak engku td...ref num : 1599651724, transaction date 11 feb 2012, transaction time 20:13:37...Tq.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, ok. Barang akak dah pos 12022012. Dpt message akak tak? Dah terima inform akak ye. Tq shopping dgn akak

      Delete
  23. salam akk... klu sy nk order minyak amway 2 botol dpt disc x? \(^_^)/. klu sy order ari nie bile leh dpt? sy duk klang..... klu blh nk cepat sbb due date ahad nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam en amir,
      Terima kasih sudi shopping dgn akak. Mintak maaf untuk m.telon amway akak tak dpt bg diskaun....uhuhu
      Brg akak pos laju. Insyaallah 1 @ 2 hari bekerja sampai slps byran penuh dilakukan. Tq

      Delete
  24. salam kak, saya nak order minyak Telon amway 2 bottle klu pos kat sabah berapa kena bayar ye..? ni email saya .. ningbc@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam ning,
      akak dah reply thru email. Tq

      Delete
  25. Assalam K.Engku, Sy Noraini dr Ipoh. Ada sms akak td pasal nak order set bersalin nona roguy rm290 1 set n minyak telon baby mustika ratu 1 botol. Kalu ada, akak inform saya n leh sy wat payment kat akak. No hp sy 012-2720940. Tq kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam noraini,
      Akak dah reply thru sms....hihihi. Tq

      Delete
  26. Salam Kak Engku,

    nak tanya, minyak telon sendayu tinggi tu ada jual lagi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam yati, akak ada jul. Berminat blh isi form @ thru sms ke hp akak 0192077643 pun boleh. Tq

      Delete
  27. Salam...kak engku...nak tya myk telon bebiku tu ada cop halal tak? Dlm erti kata lain halal ke... Xmo jd isu mcm myk yu yee tu...

    ReplyDelete
  28. assalam k.engku hrga mnyak amway tu hrga ahli ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Nur Atiqah,
      Tak. Itu harga pasaran. Berminat isi form kat blog akak ye. Tq

      Delete
  29. salam kak engku, saya nak order minyak telon.. boleh mesej saya 0195214745 nak pos ke sabah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, thanks ye sudi singgah blog akak, chop nak minyak telon yg mane ye?

      Delete
  30. Salam,saya minat dgn minyak amway & buku penyusuan xklusif tu..Kalau boleh kak sms kat saya detail untuk saya dapatkan barang tu ye..013-7004229

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.