"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

05 March 2010

Pemakanan Kanak-kanak Sakit

Sekiranya seseorang kanak-kanak sakit, dia perlu makan dan minum mengikur saranan tetapi, diberi tambahan cecair dan makanan seperti berikut;

Sekiranya anak anda sakit, berikan dia makan mengikut saranan pemakanan yang telah ditetapkan mengikut umurnya. Berikan juga lebih cecair (Menyusukan anak anda dengan lebih kerap sekiranya anda masih menyusu badan) dan galakkan dia makan makanan yang lembut, pelbagai, menyelerakan dan mengikut kesukaannya. Selepas dia pulih, berikan makanan dengan lebih kerap dan galakkan dia makan lebih banyak daripada biasa.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.