"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

17 January 2010

Penyusuan Susu Ibu Dan Ubat-Ubatan

Berhati-hati bila mengambil ubat sekiranya sedang mengandung dan menyusukan anak. Apa jua yang dimakan akan meresap ke dalam susu ibu. Jangan makan ubat jika tidak memerlukannya. Andainya perlu makan ubat, beritahu doktor anda bahawa anda sedang mengandung atau menyusukan anak dan dapatkan penjelasan tentang kesan ubat-ubatan kepada bayi. Kebanyakkan ubat-ubatan tidak menjejaskan kesihatan bayi jika diambil dalam dos yang disarankan.

1 comment:

  1. bayi baik minum susu ibu.. ibu baik minum susu kambaing... kenapa ek? kerana susu kambing boleh megelakkan bayi yang dilahirkan menghidap penyakit kuning.. pastikan susu kambing itu jenama HiGOAT.. "susu terbaik selepas susu ibu" sudah terbukti!!! malah dapat menambahkan pendapatan lumanyan.. berbaloi-baloi..
    MINAT??? call sy 012-5814300

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.