"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

10 September 2012

Keputihan Memudaratkan Kehamilan

Keputihan merupakan simptom masalah urogenital sama ada jangkitan bakteria ataupun jangkitan yis. Kedua-dua jangkitan ini mengeluarkan keputihan berlebihan yang biasanya disertai dengan bau yan tidak meyenangkan. Masalah ini seharusnya ditangani dengan baik. Sekiranya dibairkan tanpa rawatan, ia boleh meningkatkan kelahiran pra matang dan radang pelvik.

Beberapa tip boleh diamalkan untuk meredakan masalah ini. Anda boleh menggunakan pelapik seluar untuk mengelakkan ketidakselesaan akibat pengeluaran keputihan berlebihan dan kerapkanlah menukar bagi mengelakkan terkumpulnya bakterka. Setiap kali selepas membuang air, cuci sehingga bersih. Pemakaian pakaian dalam dari kain kapas juga disarankan kerana membenarkan aliran udara yang baik. Sekiranya masalah keputihan ini masih berlarutan, dapatkan pemeriksaan doktor.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.