KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

19 July 2010

Beauty Umaira

Senarai Barang

Harga Pasaran

Beauty Umaira 1001 (Wanita)

289.00

Umar 1001 Rahsia Lelaki

289.00

Beauty Biochemic With Collagen

80.00

Carmino Cream (Jerawat)

70.00

Pakej Rawatan Jerawat & Parut

a) Soundarya Cream

b) Biochemic Acne Scar

c) Sabun Merry Gold

150.00

Biomax Plus (Produk Lelaki)

95.00

BC16 Skin Repair Formula

80.00

Mystique (Pemikat Lelaki)

50.00

SSQ Breast Enlargement

130.00

Thayaporn Breast Enlargement

130.00

Intimate Hygiene Wash

60.00

16 comments:

  1. salam kak engku,nak tanya set umaira utk lelaki dan wanita tu..ada diskaun ke atau harga mmg fix yer...Ayong

    ReplyDelete
  2. Ayong: wsalam, hehehe ade diskaun lagi tu, meh la tawar harga ngan akak, nanti isi order formn ye.

    ReplyDelete
  3. salam kak engku..
    set beauty umaira boleh tak diamalkan ketika dalam pantang? kalau saya nak ambik set HPA berselang 3jam dengan produk ni ok tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam anonymous,
      Biasanya beauty umaira di ambil slps habis pantang. Klau blh habiskan satu2 produk dulu ye. Tq

      Delete
  4. nina:kak engku saya cadang nak consume beauty umaira je dalam pantang. apa pandangan kak engku. coz jamu2 ni saya takut anak kena kuning. tak pun saya just ambik pil lawas sembelit NR tu with beauty umaira. boleh kak engku bagi panduan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam nina,
      Biasa b.umaira di ambil slps habis pantang. Klau blh habiskan satu2 produk dulu ye. Tq

      Delete
  5. Kak engku kalu ank breastfeed boleh ker kita ambil beauty umaira nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam hazwani,
      Boleh ambil. Klau boleh tunggu anak lps 6 bulan baru ambil ye. Tq

      Delete
  6. mcm mana sy nk order pakej set jerawat rm150 tu yea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ninie,
      Maaf stok takde...uhuhu

      Delete
  7. kak engku bukan ke beayty umairah boleh di makan selepas 3 hari melahirkan anak bagi yang bersalin normal dan tak perlu tunggu hingga abis pantang..bagi yang melahirkan cara pembedahan boleh amek selepas seminggu melahirkan..saya tak tau betul tidak tapi selalu dengar kak tun cakap macam tu..sebab beauty umairah nie bagus untuk yang baru lepas bersalin sebab die membersihkan dalaman kite..kalau saya silap saya mintak maaf ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam si pelangi petang,
      Terima kasih atas info yg diberi. Akak dpt info dari supplier. Mungkin ia salah informasi. Tqvm atas info yg diberi.

      Delete
    2. Ooppss supplier akak takut ambil 2 produk dalaman dlm satu masa je. Maksudnya ambil set bersalin + beauty umaira dlm masa yg sama. Takut kandungan ubat blh mmberi kesan je....terlebih dos ke. Klau blh biar ada jarak 3 jam ye. Tq

      Delete
  8. salam kak engku, boleh ke beauty umaira di makan bersama pil perancang? adakah pengambilan beauty umaira blh menghilangkan fungsi pil perancang saya? - cheyon

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAlam cheyon,
      B.umaira adalah minuman kesihatan. Insyaallah takde effect dgn pengambilan n fungsi pil perancang. Tq

      Delete
  9. saya dimaklumkan Umairah ada keluarkan produk anti stress(untuk perempuan 31 th. blum kahwin)apa nama produk dsn harganya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.