"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

10 January 2010

Set Bersalin Leesa Confine Mum


Set Bersalin Leesa Confine Mum





Set Premium (9 Produk + Beg Percuma)
Harga : RM 345.00 (Boleh Tawar Harga)

Kos Penghantaran : PERCUMA

Set Bersalin Ini Mengandungi :

a. Prawan
b. Haruan
c. Minyak Telon
d. Ginger Cream
e. Body Contour Gel
f. Bengkung Correctuer
g. Cotet Emas Uncang
h. Tungku Herba


Set A (5 Produk)
Harga : RM 210.00

Kos Penghantaran : PERCUMA

Set Bersalin Ini Mengandungi :

a. Prawan
b. Haruan
c. Minyak Telon
d. Ginger Cream
e. Body Contour Gel


Set B (6 Produk)
Harga : RM 255.00

Kos Penghantaran : PERCUMA

Set Bersalin Ini Mengandungi :

a. Prawan
b. Haruan
c. Minyak Telon
d. Ginger Cream
e. Body Contour Gel
f. Bengkung Correctuer



Mengenai Produk :

Set perawatan ibu bersalin Leesa Confine Mum adalah diformulasikan mengikut tradisi dan budaya masyarakat Malaysia yang mempercayai khasiat ikan haruan, halia dan herba-herba tempatan. Sangat praktikal, dengan cara penggunaan yang mudah serta tanpa bau yang memeningkan. Bermutu tinggi, selamat dan berkesan dengan Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.


Keterangan & Cara Penggunaan (Klik di sini)

68 comments:

  1. complete set ye ni kak?kalau sy nk ni bape leh diskaun???hihiih..byr ansur2...ngee~

    ReplyDelete
  2. salam kak engku~~~
    leesa confine mum ni ade effect pns x kt bby klu breastfeed?tenkiu kak~~ :D

    ReplyDelete
  3. Sha: w/salam, effect panas nie, mana-mana set bersalinpun sama, cuma apa yang sha perlu buat ialah kurangkan dos pengambilan jamu tersebut jika terdapat effect panas kat Sha.

    ReplyDelete
  4. Izhu: kalau nak, jgn lupe isi order form yek hehehe, harga nanti kite runding

    ReplyDelete
  5. Saya, Diana berasal dari Bintulu. Sekarang saya mengandung anak kedua dan tengah mencari set bersalin yang benar2 memberikan kebaikan kepada saya selepas bersalin. Saya berminat dengan produk Confinemum Set B Leesa Formula. Pertanyaan saya ialah: a) Adakah harga produk masih tetap RM255. Ada tak peluang untuk discount. b) Stok. c)Dapatkah produk ini membantu saya mengeluarkan susu badan yang banyak kerana saya berazam hendak memberi susu badan kepada anak ke2. d)Ada tak kesan2 sampingan apabila mengambil produk ini. e)Kos penghantaran ke Bintulu, Sarawak. TQ

    ReplyDelete
  6. salam kak engku..
    sy ni nk tnya.. antara 3 produk ni smada NR, Leesa n Jamu MAk dara mana yg paling sesuai untuk sy yer?? Kalau bleh nk jgak trunkan berat badan sy sbb dah terlebih weight masa pregnt ni, lagi satu sy ni xbleh ni menum ubat pahit2, stakat nak telan kaplet tu bleh lah....
    kata org, minyak2 NR xpanas, tp jamu mak dara panas dan sdap... mana yg kak engku syorkan??

    ReplyDelete
  7. salam rizaros, susah jugak klau nak mintak pandangan akak nie. Lebih baik baca panduan memilih set bersalin yang ada kat dlm blog akak nie. Klau ikut yang paling mendapat sambutan adalah produk NR. Tapi akak tak pasti samada set tu sesuai atau tidak untuk rizaros. Tapi memandangkan tak boleh nak minum ubat pahit2. Akak syorkan produk NR atau leesa.

    ReplyDelete
  8. salam akak..kalau nak book produk set bersalin nona roguy tu leh x??
    tkut dah xder harga promosi tu.. hehhee.. ingt bulan 10 bru nak ambil.. leh x??

    ReplyDelete
  9. salam rizaros,
    klau nak book set bersalin NR, boleh. Brape nak bagi dan brape nak byr pun akak tak kisah. Setiap kali buat payment inform akak tu je. Nanti isi form yg ada kat blog akak nie ye atau sms terus kat akak no phone 0192077643.Okay mekasih n jumpa lagi.

    ReplyDelete
  10. Slm kak engku,
    Dulu saya mengalami gatal2 seluruh bdn selepas bersalin anak pertama. Doc ckp sbb darah kotor, so saya tak mkn apa2 jamu/set bersalin. Saya juga kurang susu badan. Boleh akak cdgkan pada saya set bersalin mana yang sesuai utk saya? Sekarang saya tgh mengandung anak kedua, due hjg Nov ni. TQ.

    ReplyDelete
  11. Pn: Wsalam, kalau berminat akak cadangkan gunakan set Bersalin Nona Roguy.

    ReplyDelete
  12. salam kak,
    saya berminat dgn Set A (5 Produk)...klau saya nak plus dgn bengkung sendayu tinggi (RM 40). berapa discount bleh saya dapat nye?

    ReplyDelete
  13. Pn: wsalam, heheh meh la tawar harga ngan akak, nanti isi order form ye.

    ReplyDelete
  14. akak,antara set NR dgn Salindah,mane satu yg lbh bgus?
    sbb sy bmint nk mbeli dr kak engku ni

    ReplyDelete
  15. Pn: Dua-duanya bagus, cumanya kalau salindah pn kene start makan dari awal kehamilan lagi, salindah juga ada set sebelum dan selepas (tapi yg nie akak takde jual, akak jual yg complete set shj). Set salindah nie semuanye ubat, tiada minyak, krim, pilis dsbnye utk rawatan luaran (salindah hanya khusus utk rawatan dalaman shj).

    Manakala set nr nie pulak merupakan set yg paling diminati oleh ibu ibu hamil di Malaysia. Set nie mengandungi rawatan dalaman dan juga luaran. Tapi set Nr tidak mempunyai bengkung.

    Klu tanya pendapat akak, akak cadangkan ambik set NR

    ReplyDelete
  16. klu sy nk ambil nr ni hrga die mcmna akak blh bg?
    sy mmg nk bli set bsalin ni sbb sy due bln 1 nnt

    ReplyDelete
  17. Pn: klu nak set NR nie akak bagi harga promosi iaitu RM290.00 ye heeheh

    ReplyDelete
  18. Salam Kak,
    Produk Leesa Confinemum ni mcm ok jugak sy tengok. Tp, mcm tak ramai yg menggunakannya. Ramai yg gunakan set N........ :).

    Boleh tawar lagi ke kak? :)

    ReplyDelete
  19. cunjimat: wsalam, set premium nie ok, utk pengetahuan semua set bersalin ok, cumanya ia bergantung kepada minat seseorang tu jugak nak guna set yang mana, kadang-kadang mereka berbelanja utk sesuatu set tu, berdasarkan budget sendiri. klu nak tawar harga nanti email la kat akak ye....kat sini takleh nak tawar hehehe...maluuuu

    ReplyDelete
  20. set premium RM345 tu brape paling kurang akak bole bg? sy tgh compare harga dgn set tropical herbs (RM290)..dafneea_85@yahoo.com -nur-

    ReplyDelete
  21. nur: nanti akak reply mesej kat nur ye.

    ReplyDelete
  22. produk leesa ni takde ke ubat pencuci mcm set amway tu? sy tgk sumenya ubat mkn n sapu2 je..

    ReplyDelete
  23. salam, ubat pencuci mcm produk TH takde dalam produk leesa. Klau nak boleh beli uncang cuci dalam produk NR.

    ReplyDelete
  24. Salam akak.. Bole ke kalo nak beli asing2? Sy minat nak beli prawan, haruan n cotet uncang emas.. Saya bsalin czer dan saya ade terbaca akak kata leesa ni sesuai utk yg bersalin czer. Akak ade jual produk/gel/pati berasaskan ikan haruan or gamat tak? Thanks akak

    ReplyDelete
  25. wsalam, heheh klu nak beli secara loose akak ade jual. Opps yg gel atau gamat tu, boleh tak bagi akak nama produk supaya senang akak nak carikan brg tu hehehe. thanks ye

    ReplyDelete
  26. brape leh kurang set premium nie. nak banding kan dengan set TH tu. Kalau boleh nak tambah barut baby... akuenab@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. enab: akak dah jawab kat email dah tau hehehe

    ReplyDelete
  28. ok. TQ kak.
    saya dh bandingkan harga dan bilangan produk leesa dgn TH. Lebih untung beli TH. pd pendapat akak, produk mane lebih baik leesa atau TH? sebelum saya isi borang pesanan laa.. kalau saya ambik produk TH,barut baby dan tungku baby.
    brape leh diskaun lagi??
    tungku baby nie boleh guna untuk brape lama (jangka hayat laa - atau sekadar utk seorg baby jee) OK
    akuenab@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. enab: Set TH memang ok, tapi dari segi harga klu nak diikutkan harga kedua dua set tu hampir sama je, sebabnye set TH takde tungku herba tu yg lebih murah berbanding ngan set leesa. Utk pengetahuan set TH adalah pilihan bagi ibu ibu yang ingin menyusukan baby mereka.

    nak diskaun hehehe, nanti isi kat order form ye. and tungku baby tu boleh tahan lama selagi kainnya tak koyak selagi tu lah boleh digunakan, mungkin boleh digunakan kat anak kedua ketiga dan seterusnya heheheh

    ReplyDelete
  30. salam kak, ini leesa formula ke??
    ann sg petani

    ReplyDelete
  31. ann: wsalam, iye betul nie leesa formula, meh la order ngan akak hehehe

    ReplyDelete
  32. saya nk tnya klu nk amek set premium tp xnk tungku dia so nk gantikan dgn tungku moden bpe hrga skali posting?set B+tungku moden bpe pula hrga?

    ReplyDelete
  33. As Salam Kak,

    Kalau saya nak ambik set macam ni berapa kak Engku leh bagi diskaun dan boleh ke kalau bayar secara ansuran?

    1. Set lengkap TH
    2. Tungku herba Leesa Formula
    3. Barut Baby
    4. Tungku baby

    Kalau bersalin caesar boleh ke amik set TH ni?.
    dan macam mana cara pemakanan dan pemakaian bengkung ni.

    email: nitasra_km@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. nitasra: wsalam, nanti akak reply kat email ye. tq

    ReplyDelete
  35. Salam k.engku
    Sy berminat nak beli
    1. Set Bersalin Leesa Confine Mum - set premium
    2. Barut baby

    Berapa kak Engku leh bagi diskaun?
    Sila email sy di: azirah_harith@hotmail.com

    ReplyDelete
  36. Salam Kak Engku,

    saya kini sedang mengandung 7 bulan.. berminat dgn produk leesa set B.. tp x pasti da boleh ke tidak.. x terlalu awal ke?

    email sy: nadyai@tnb.com.my

    ReplyDelete
  37. Azirah: wsalam, thanks ye sudi singgah blog akak, ok nanti akak reply kat email ye.

    ReplyDelete
  38. Nadyai: wsalam, thanks ye sudi singgah blog akak, ok nanti akak reply kat email ye.

    ReplyDelete
  39. asz: salam kak, saya nak ambil set A bersalin leesa. Brp akak dpt bg diskaun? lps tu sy nak tanya, kalau dh nak habis pantang blh tak mkn set leesa ni? skrg sy dlm 39 hari.

    ReplyDelete
  40. asz: wsalam, nanti akak reply kat email ye. Tq

    ReplyDelete
  41. salam akak kalau set premium dpt diskaun x?

    ReplyDelete
  42. ummi siti: wsalam, boleh diskaun lagi tu hehehe, meh la order ngan akak.

    ReplyDelete
  43. so akak setelah diskaun brp ek???

    ReplyDelete
  44. ummi siti: meh la tawar harga ngan akak, nanti isi order form ye, nanti akak reply kat email yek hehehe

    ReplyDelete
  45. akum kak...boleh x kalau nk beli 3 brg je utk produk leesa ni? saya nk Prawan, Haruan & tungku herba je...

    ReplyDelete
  46. aly: wsalam, boleh hehehe meh la order ngan akak.

    ReplyDelete
  47. o..ok..nnt saya isi form yea

    ReplyDelete
  48. tapi kak, boleh bagi harge tok setiap item leesa yg saya nk tu? yg belum diskaun pun boleh sbb nnt saya nk tawar mnawar pulak...:)

    ReplyDelete
  49. ally, nanti isi form dulu ye. Nanti akak reply dan bagi senarai harga sekali ye. Tq

    ReplyDelete
  50. salam akak,,saya sedang mengandung 1st baby..37 weeks already..nk tanya kene beli set ni sebelum bersalin o after bersalin?
    saya mencari set yang lengkap n bukan mcm jamu..rambng mata nk pilih,..,
    ikut poll laman web akak nona roguy paling banyak orang pilih,,tapi ad yang saya dgr nona roguy ade yang bg kesan smpingan,,betul ker kak?
    erm nk tanya if saya pilih set lengkap confine mum ni lessa ni akak,,leh dapat diskaun berape?
    harga tungku baby plak berapa kak?
    email me leh?
    ninaf802@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. salam nina, mekasih sudi tanya dan shoppng dengan akak.
    Untuk makluman, set nr mmg pilihan ramai dan setakat nie akak takde pulak dengar ia boleh memberi kesan sampingan.
    Untuk set lengkap leesa confine mum harga pasaran rm350.00 dan tungku baby rm15.00 Nanti isi form kat blog akak dan tawwarlah harga ye. Tq

    ReplyDelete
  52. dah isi.moga akak bg best price:)tq

    ReplyDelete
  53. nina: wsalam, nanti akak reply ye hehehe, ok jumpe lagi.

    ReplyDelete
  54. salam akak..set bersalin B tp xnak ginger cream boleh ke???harga brape plak???

    ReplyDelete
  55. wsalam, harga set B rm260.00, mmm camni la yek, klu berminat nanti isi form ye, kat situ nanti kite story lagi ye hehehe

    ReplyDelete
  56. salam kak.. saya berminat dengan set premium... brapa harga terkini..? boleh tak add on barut baby, tungku baby, n pencuci luka faraj..? so... total amount brapa? [tya]

    ReplyDelete
  57. wsalam, harga set premium rm345.00, boleh klu nak add tungku n barut baby. hehehe nanti isi order form la ye, kat situ leh la kite story story hehehe, ok jumpe lagi

    ReplyDelete
  58. salam kak engku...sy tgh pregnt ank ke 3 & due feb nanti..skrg mmg tgh survey set lps bersalin ni...nk tnya ngn akak set apa yg plg sesuai utk kurus and BF baby?...coz sy mmg nk fully BF my baby nanti....hrp kak engku dpt tlg sy....tq...

    ReplyDelete
  59. Assalam k.engku saya bminat dgn set leesa premium.saya nk byrn ansuran harga sama ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam,
      Untuk set leesa premium klau buat ansuran harga sama je. Cuma brg akak pos slps byran penuh dilakukan. Tq

      Delete
  60. Saya akn isi borang pesanan.bila saya bank in saya akn bgtau pd k.engku.terima kasih k.engku byk yg saya belajar dr blog k.engku nie.

    ReplyDelete
  61. hehehE thanks ye sudi shopping ngan akak, rajin rajin la singgah blog akak ye, opps chop klu dah buat payment sms kat akak pun takpe 019 2077 643

    ReplyDelete
  62. Sy nk tanya, Set premium ni ada brapa pek tungku herba and body contour gel size 50gm or 100gm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. SLam are,
      Set premium ada 2 pek tungku herba n body counter gel size 50gm. Tq

      Delete
  63. Salam kak engku,
    Saya nak guna set Tanamera postnatal care set tp lam set tu takde param and tungku? So nak tya tungku herba leesa ni brp yer? Then param brand mana yg akak cadangkan ye? Rasa cam sume sama jer kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam,
      Tungku herba leesa rm40.00 n param mak dara rm27.00Klau berminat nanti isi form kat blog akak ye. Tq

      Delete
  64. Salam saya berminat nk beli set leesa skli ngn bgkung..da x jual pilis air mancur scra berasinga dan barut ibu?

    ReplyDelete
  65. Liyana : wsalam, ok nanti akak reply kat email ye hehehe, jumpe lagi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.