"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

10 January 2010

Leesa Confine Mum (Detail)

Keterangan & Cara Penggunaan

Tablet Haruan
Membantu mempercepatkan penyembuhan
luka luar dan dalam, terutama luka jahitan faraj. Diambil 2 biji sebelah pagi sehingga sebulan, tempoh yang cukup untuk melegakan luka.


Tablet Prawan
Sebagai ‘ubat periuk’ untuk membantu menyihatkan rahim, mengecutkan peranakan dan menguatkan kembali badan selepas melahirkan.

Cara Penggunaan:

Ambil 2 biji sebelah petang bermula hari ke 4 sehingga habis pantang 44 hari.


Ginger Cream
Membantu membuang dan mencegah masuk angin serta menghangatkan badan.

Cara Penggunaan:

Sapu di dahi menggantikan pilis, atau mana-mana bahagian badan. Baik untuk dicampur minyak untuk berurut.


Minyak Telon
Sapu di perut atau badan bayi untuk menghangatkan badan serta mencegah masuk angin.


Body Contour Gel
Membantu mengurangkan lemak dan selulit. Picit sebesar duit 20 sen dan sapu di perut, pinggang, pinggul dan paha sebelum berbengkung bagi merampingkan kembali badan. Basuh tangan dengan sabun selepas sapuan.


Bengkung Correctuer
Bengkung ikat yang sangat praktikal untuk membantu membentuk dan meramping, badan pinggang dan mengempiskan perut.


Cotet Emas Uncang
Minuman harian sepanjang berpantang untuk mengecutkan peranakan tanpa masalah urat dan rahim kembang serta memberi kesihatan dalam yang lebih baik.


Pek Tungku Herba
Rawatan bertungku tradisi yang mudah, dengan 5 herba di dalam pek cotton, dipanaskan secara stim lalu ditungku ke seluruh badan terutama perut.

15 comments:

  1. salam kak...pakej ni sy tgk macam ok...lpas tu nk tanye ni tungku besi kn? bentuknya mcm tungku tradisional tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Salam,
      Pakej nie mmg ok. Tungku besi bentuknya mcm botol. Tq

      Delete
  2. ok, ape2 sy akan isi borang...brape bleh bg diskaun kak? sy byr 2 kali...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, ok. Isi borang dulu ye. Nanti kita cite pasal diskaun. Byr brape kali akak tak kisah. Tp setiap kali buat payment inform akak ye. Tq

      Delete
  3. kak, smalam bincang ngan husband, die kate byr cash tp sbb sy due bln 12 so kalau sy buat payment dlm bln 10 bleh x? tp sy isi form dulu la..then sy nk beli mandian herba skali...bleh x akak suggest yg terbaik utk sy? ;)

    ReplyDelete
  4. boleh hehehe, klu mandian herba ramai yg ambik mandian herba jamu mak dara

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm...sy rase pn mcm tu...ok thanks kak ;)

      Delete
  5. kak engku,produk leesa formula dijual loose tak?
    kalo nk bli tablet haruan je,brape ye kak?

    -raihanna-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam raihanna,
      Alhamdulillah ada jual. Harga rm49.00 Berminat blh isi form kat blog akal @ thru sms le hp akak pun boleh...0192077643. Tq

      Delete
    2. salam.. kak nk tnyer 1 tungku herba blh pkai brape lame?

      Delete
  6. Wsalam, cukup utk sepanjang berpantang

    ReplyDelete
  7. Salam K.Engku.
    Tablet Haruan ni boleh di makan bersama Phyto dr set NR tu ke? thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sejutawajah,
      Boleh mkn tp biar ada jarak 3 jam ye. Tq

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.