"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

09 January 2010

Set Bersalin HPA



Set Bersalin HPA









Harga :

(Semenanjung : RM 85.00 / Sabah & Sarawak : RM 95.00)

Kos Penghantaran : PERCUMA

Set Bersalin HPA Mengandungi :

a. Minyak Barut (4 unit)
b. Minyak Bayi (2 unit)
c. Teh Herba
d. Ubat Periuk (4 bunjut x 12 hari)
e. Kapsul Wanita A dan B
f. Ubat Basuh (kegunaan luaran)
g. Spirulina

Mengenai Produk :

Set ini adalah ramuan yang lengkap khusus untuk wanita bersalin. Khasiatnya adalah menghilangkan sakit meroyan, membantu untuk mengeluarkan angin dalam badan, membantu dalam melawaskan pembuangan air besar, mengembalikan kekuatan yang hilang akibat pendarahan semasa melahirkan anak, mempercepatkan kesembuhan dan merawat luka dan pendarahan semasa melahirkan anak, mengelakkan masalah kebas kaki dan tangan.

Keadaan ini berlaku disebabkan pendarahan yang banyak semasa melahirkan anak, sehingga tubuh badan menjadi sejuk dan mengatasi masalah bayi yang kembung perut, senak dan lain-lain.








Barut Berherb
a


Harga :
(Semenanjung : RM30.00 / Sabah & Sarawak : RM35.00)


Kos Penghantaran : PERCUMA

Barut yang mengandungi herba-herba terpilih digunakan untuk tujuan seperti berikut:-
1. Untuk ibu lepas bersalin. Barut ini bertindak untuk mengempiskan dan mengembalikan bentuk badan yang asal.
2. Membantu mengecutkan saluran peranakan dan mengekalkan kewanitaan.
3. Memulihkan tenaga selepas bersalin.
4. Melancarkan perjalanan darah.
5. Mengeluarkan lemak berlebihan yang terdapat pada bahagian perut.


Keterangan & Cara Penggunaan (Klik di sini)

16 comments:

  1. salam kak,nk tny set ni sesuai ke semasa nk b.feed baby.baby xkn ada ape2 alahan ke kak..

    ReplyDelete
  2. Salam ayu, Semua set bersalin sesuai untuk bfeed bb. Namun ia bergantung kpd kesesuaian diri seseorang tu jugak. Nasihat akak klau makan tu, ada rasa panas badan atau bb berak cirit ke, kurangkan dos pengambilan ye. ( conotohnya dari 2 biji ke sebiji. Mekasih..

    ReplyDelete
  3. akak ade ke jual barut yg sesuai tuk bersalin operation?

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Puan, akak takde jual barut utk csec, tapi kalau nak guna bengkung jenis yg biasapun boleh,tapi setelah luka pembedahan pulih dan juga jgn diikat terlalu ketat bengkung tersebut.

    ReplyDelete
  5. akak bengkung hpa bape harganye?bengkung dgn barut berbeza ke..

    ReplyDelete
  6. Pn: Barut klu tak silap akak cuma lilit kat bhgn perut sahaja, manakala bengkung lak labuh sampai ke punggung. Barut herba hpa rm30.00

    ReplyDelete
  7. Salam,
    Kak set HPA ni ade Param n Pilis tak?
    Klu nak compare ngan set bersalin Afiat, yg mana 1 lebih baik?

    ReplyDelete
  8. Pn: wsalam, klu tak silap akak takde param n pilis, dan mana yg lebih baik tu susah sikit akak nak komen sebabnye ia bergantung kepada individu tu jugak.

    ReplyDelete
  9. Salam kak engku.. saya berminat nak beli set bersalin hpa ni...nak confirm harga & kos pos percuma kan..saya di ipoh, perak.

    ReplyDelete
  10. jue: wsalam, sorry bebanyak, set nie akak takde stok huhuhu, sorry ye

    ReplyDelete
  11. akak, kalo set HPA + barut brp yer?/?? harga mintak kurang lagi boleh?

    ReplyDelete
  12. pn: sorry, yg nie akak takde stok la huhuhu

    ReplyDelete
  13. akak..bile stok ni available?bminat jgk ni..

    ReplyDelete
  14. insyaAllah minggu depan dah boleh order kot hehehe

    ReplyDelete
  15. Salam kak,set bersalin nuriz ada x?

    ReplyDelete
  16. shacha: wsalam, set bersalin nuriz akak takde jual la, tak tahu nak cari kat mana stoknye huhuhu, sorry ye.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.