"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

08 January 2010

Pesanan & Pembayaran

PESANAN

Sila call / sms / email dahulu pesanan anda dan tunggu maklum balas dari Kak Engku terlebih dahulu sebelum membuat bayaran. Ini bagi memastikan produk yang dipesan masih mempunyai stok.

Jika terdapat sebarang soalan atau inginkan bantuan sila hubungi
Kak Engku (019 2077643)
atau
emailkan ke bidanbersalin@yahoo.com.


CARA PEMBAYARAN

Anda boleh membuat pembayaran mengikut keselesaan anda.

* Pindahan Online (Online Transfer) seperti Maybank2U, Cimb Click dan sebagainya.
* Kemasukan Terus Melalui Mesin Deposit Tunai
* Pindahan Melalui ATM (Auto Teller Machine)
* Deposit ‘Bank-In’ Di Kaunter


Kak Engku Resources
No. A/C Maybank (5640 9850 5688)


Tengku Azmanira Raja Husin
No. A/C CIMB (700 172 5148)
No A/C Public Bank (4-5511795-02)


Jangan Lupe!

Selepas membuat pembayaran, jangan lupa inform Kak Engku ye, sms pun boleh. Barang InsyaAllah Kak Engku hantar pada keesokkannya juga menggunakan khidmat pos laju (kalau stok tiada Kak Engku akan maklumkan segera), selalunya barang akan sampai dalam 1-2 hari (kawasan bandar) dan 2-3 hari (kawasan luar bandar). Kalau Pening kepala gak nak bagitahu macamana pembayaran dah buat, call je lah Kak Engku (019 2077643)……Abis cerite hehehe.


HP No. : 019 2077 643 (Kak Engku)

Email : bidanbersalin@yahoo.com


KOS PENGHANTARAN.

Kos Penghantaran Kak Engku akan mengenakan sedikit caj untuk kos pos dan yang selebihnya Kak Engku akan tanggung. Tapi selalunya kos pos tu free je hehehe.


JANJI KAK ENGKU

Barang Yang Tidak Sampai Atau Mengalami Kerosakan, Kak Engku Akan Menggantikannya Dengan Yang Baru Tanpa Sebarang Kos Tambahan. InsyaAllah.

27 comments:

  1. klu pmbelian kurang rm100,so,kire cmne kos pnghantaran??

    ReplyDelete
  2. selalunye akak tengok berat barang, kalau tak berapa berat sangat akak tanggung je kos tu hehehe, tapi kalau berat sgt barulah akak mintak kos pengahantaran (ikut berat brg dan lokasi)

    ReplyDelete
  3. salam..
    kak engku..penghantaran melalui pos ke?sbb saya bekerja..so kena pk..klu pos ke rumah takut hilang..maklum la duduk flat...

    ReplyDelete
  4. Pn: Wsalam, penghantaran memang akak guna khidmat pos laju, selalunya kalau takde kat rumah boleh guna alamt opis. Dan juga sekiranya Pn berada berhampiran ngan Rawang, Sg. Buloh, Kl dan juga kws yang sehampir ngannya akak leh hantar by hand. Ok bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  5. salam kak engku
    akak boleh recommend bidan x.nnt sy akn bersalin di besut.kot2 la akak ada kenal sape2 bidan yg blh urut bersalin.sy d kg.apal,jabi

    ReplyDelete
  6. Pn: wsalam, mmm nak bidan ye hehehe, nanti akak cuba tanyakan kat mak akak ye, mak akak bidan kat besut hehehe...bye n jumpe lagi

    ReplyDelete
  7. salam kak,

    saya nak order
    1)1 set bersalin NR
    2) 2 botol minyak mustajab NR
    3) 1 botol minyak telon mustika ratu
    4) 1 bengkung sendayu tinggi
    5) 1 tungku baby

    harapnye akak dapat bg harga special, dengan diskaun tambahan. hehehe. kalau bole, nak secepat mungkin. due bersalin minggu depan.
    terima kasih

    nanti confirmkan harga melalui fon ye kak.
    012-2781217

    ReplyDelete
  8. farah: wsalam, nanti akak reply mesej nie ye hehehe, bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  9. SALAM...SAYA ADA SMS DAN CALL AKAK, TAPI NO RESPON

    ReplyDelete
  10. salam kak engku, fara nak order pil ASI..

    ReplyDelete
  11. nor: wsalam, sorry akak tak perasan la nie, sebabnye byk sgt mesej yg masuk huhuhu, sorry ye, selalunye klu nak call akak, cuba call lepas pukul 8.30 mlm , insyaAllah pada waktu nie akak dah tak busy, sorry ye, akak mintak maaf bebanyak sgt.

    ReplyDelete
  12. farafaizal: wsalam, hehehe thanks ye sudi shopping ngan akak, ok harganye rm15.00 + kos pos rm5.00 = rm20.00, klu setuju nanti sms je la kat akak ye 0192077643

    ReplyDelete
  13. Salam Kak Engku, saya nak order set bersalin Nona Roguy RM 290.00. Saya bersalin hujung bulan Julai. Ada stok lagi tak kak..kalo ader sila la call/sms saya, Hawa di 019-3321104. Terima kasih.

    ReplyDelete
  14. Hawa: Wsalam, stok masih byk lagi hehehe. Ok nanti akak sms kat Hawa ye. Tq

    ReplyDelete
  15. Salam. Kak engku, sy nak order set bersalin Nona Roguy, RM290. Ada stok lg tak? kalau ada, nnt sy sms akak. tq.

    ReplyDelete
  16. Salam kak,saya nak tnya set bersalin Nona Roguy RM290 available lagi ke?kalo ada nanti akak bgtau saya k.tq. Marlia-013-3835323

    ReplyDelete
  17. Salam nak tanye, kalu saya nak pilis MAK DARA sahaja ada lagi x? berape RM termasuk kos penghantaran..

    TQ

    ReplyDelete
  18. salam farhana,
    Stok ada. Okay. Tq

    ReplyDelete
  19. salam marlia,
    iya stok masih ada. Okay nanti akak message ye. Tq

    ReplyDelete
  20. salam,
    pilis mak dara dah ditukar kepada lulur kopi mak dara Harga rm22.00 + kos pos akak caj RM7.00 ye. Klau berminat nanti isi form kat blog akak ye. Tq

    ReplyDelete
  21. kak,form nk tempah brg ktne ek?ana nk order pil nona roguy tu..tuk elak sembelit ms pantang..

    ReplyDelete
  22. izhu: susah susah sms je kat akak hehehe nie ye no phone akak 019 2077643.

    ReplyDelete
  23. check borang pesanan ye kak.... TQ....

    ReplyDelete
  24. salam kak engku..saya nak beli set bersalin amway dan tungku beby.set bersalin tu ada stok tak kak..klu ada nnt saya call akk untuk bincang tentang bayaran dan cara ambil barang.-ain-

    ReplyDelete
  25. ain: wsalam, stok utk set amway nie, insyaAllah sentiasa ada hehehe, meh la order ngan akak

    ReplyDelete
  26. nana,penang: salam, set nr rm290 ada lagi kah & expire bila? saya br mengandung due jul 2012 lau beli sekarang ok tak

    ReplyDelete
  27. kak engku salam>>

    kalau saya pakai corset ganti bengkung boleh ke? pakai infra red or yang biasa? timbul masalah tak nnt? kalau pakai yg infra red tu boleh ke campur krim pelangsing?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.