"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

01 October 2012

Kenapa Kak Engku Suka Shaklee

Kenapa Kak Engku pilih Shaklee sebagai business online? Jawapannya adalah :

1. Sebelum Kak Engku jadi ahli Shaklee, ramai sangat pembaca blog Kak Engku yang mencari produk Shaklee, so maksudnye, produk Shaklee memang popular dan diketahui ramai, jadi pasarannya memang dah tersedia. Tu yang terbuka hati nak jadi ahli Shaklee. Untuk jadi ahli kita perlukan seorang upline, sebolehnya upline perlulah seorang yang berpengetahuan luas mengenai hal ehwal ubat dan vitamin, ini bagi memudahkan kita untuk membuat rujukan sekiranya customer bertanyakan hal ini (so bagi sesiapa yang nak jadi ahli Shaklee meh join group Kak Engku, insyaAllah akak boleh membantu). Dan selepas akak menjadi ahli Shaklee hasilnya memang memberangsangkan hehehe. Jgn jeles ye.

2. SHAKLEE - membenarkan ahlinya berniaga secara online, so memang mudah dan tak perlu berniaga secara berdepan dengan customer (dari rumah ke rumah). Bagi yang suka beronline, rugi kalau tak ambik peluang berbisnes ngan Shaklee, sambil beronline sambil buat extra money hehehe. Segalanye di hujung jari je.

Ok nie serba sedikit mengenai Syarikat Shaklee.

Company yg stabil sejak 1956- lebih 50 tahun di pasaran. Ia tertua di pasaran makanan tambahan dan pastinya kukuh dan hebat.

Sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee. Pada 2004, Ripplewood Holdings LLC dan Activated Holdings LLC telah mengambil alih perniagaan Shaklee di seluruh dunia oleh Yamanouchi Pharmaceutical Co. Ltd. Shaklee merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia.

Produk yg berkualiti - Salah satu produknya yg pertama dicipta- Vitalized Mineral, dirumus pada 1915. Ia produk yg harmoni dgn alam semulajadi dan terbukti dgn ujian klinikal. Apabila anda memilih produk Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI. Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal. Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja. Produk-produk Shaklee merupakan hasil satu proses mendalam bagi kajian saintifik dan penilaian penyedlidikan pihak ketiga dan juga kajian klinikal bebas oleh kumpulan Pakar Sains Kesihatan. Shaklee juga merujuk kepada Lembaga Penasihat Saintifik, satu kumpulan kebangsaan yang merupakan ahli sains yang diiktiraf oleh peneraju dalam Institusi akademi dan perubatan.

3. Pelan Jualan Menarik Shaklee

Anda berpeluang menikmati bonus yg shaklee tawarkan (utg runcit, bonus bulanan, bonus leader dsbnye), tiada limit RM, berpeluang mengikuti trip2 international dan local secara percuma, berpeluang mendapat recognition (trophy dan cash) dari Shaklee, berpeluang membina empayar bisnes anda sendiri baik secara part time atau full time.

4. Support group Kak Engku memang penuh dengan caj2 positif, ukhuwah yg kuat...penuh dgn rahsia2 dan strategi utk  berjaya. Sebab tu lah Kak Engku minat sesangat ngan Shaklee nie hehehe.

Berminat? Jom joint Group Kak Engku.






Tengku Azmanira / ID : 908001
Shaklee Independent Distributor
019 2077 643 / bidanbersalin@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.