"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

24 October 2012

Breast Pump & Aksesori


Medela Freestyle - Double Electric Breast Pump
Harga Promosi RM1,820.00
Free Postage + 1 Year Warranty



Medela Harmony - Manual Breast Pump
Harga Promosi RM190.00
Free Postage Semenanjung (Add RM5.00 Sabah & Sarawak)
+ 30 Days Warranty









Medela Swing - Single Electric Breast Pump
Harga Pasaran RM799.00
(Harga Boleh Runding)








Medela Mini Electric - Single Electric Breast Pump
Harga Pasaran RM450.00
(Harga Boleh Runding)








Medela Pump In Style (PISA) - Double Electric Breast Pump
Harga Pasaran RM1,799.00
(Harga Boleh Runding)




Spectra 3 Breast Pump - Single Electric Breast Pump
Harga Pasaran RM388.00
Extra Breast Shield
Harga Pasaran RM70.00
(Harga Boleh Runding)




Avent ISIS Breast Pump - Manual Breast Pump
Harga Promosi RM195.00









Avent IQ UNO - Single Breast Pump
Harga Promosi RM750.00









Avent IQ DUO - Double Electric Breast Pump
Harga Promosi RM1,650.00








Bumble Bee 10 Pcs Storage Bottle (BPA Free)
Harga RM38.90








Stylo Mama 10 Pcs Storage Bottle (BPA Free)
Harga RM38.90

68 comments:

  1. Salam kak engku,nak tnya berapa harga spectra 3 utk double breast pump ek?

    ReplyDelete
  2. Shakeela: Wsalam, spectra akak takde stok a sekarang huhuhu

    ReplyDelete
  3. minat dgn medela mini elektrik- single
    brp kak engku jual?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Akak jual rm420.00 + free postage. Klau berminat boleh isi form kat blog akak @ thru sms ke hp akak 0192077643 ye. Tq

      Delete
  4. salam..saye nk tanye klu saye beli breastpum kt akak, nnt incase bile tibe mase nk kne repair cmne?? tq =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Insyaallah ada pengganti sementara tunggu repair. Tq

      Delete
  5. Sy Berhasrat nak beli pum medela swing untuk hadiah pd isteri saya... Blh sy tahu berapa harga minima untuk pum medela swing??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.
      Untuk swing akak blh bg rm720.00 + free postage. Klau berminat isi form kat blog akak ye. Tq

      Delete
  6. salam kak engku, sy berminat untuk membeli medela freestyle. boleh sy tahu:
    1) ade harga diskaun tak? hehehe...
    2) berapa jumlah botol yg diberi?
    3)brg2 lain yg dipakejkan skali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Untuk fs akak bg harga promosi rm1650.00 + free postage + 1yr warranthy. Boleh rujuk gambar di atas untuk jenis2 item yg ada. Tq

      Delete
  7. Slm..k engku ada jual aksesori utk medela single electric pump x? Saya dh ada medela harmony..plan nk pkai single electric pump lak..ke mmg k engku jual set dia jer...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Sory akak tak jual aksesori. Hanya jual pump je....uhuhu

      Delete
  8. askm kak ungku, saya berminat dgn medela harmony. walaupun ia manual adakah ia bagus?

    ReplyDelete
  9. Wsalam.
    Ya mmg bagus. Maaf stok tak ada. Tq

    ReplyDelete
  10. bila stok medela harmony akan ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah, klau ikut plan next week sampai. Berminat sms ke hp akak ye @ 0192087643. Stok sampai akak inform ye. Tq

      Delete
  11. Slm..kak engku..saya nk beli medela freestyle ...bper hrga yg kak engku leh bg..skali ngn beg n aksesori ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Fs harga masih promosi rm1650.00 (us) . Lengkap sama spt gambar di atas. Tq

      Delete
  12. salam kak,
    medela harmony dh ada stock ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Stok harmony, insyaallah jumaat @ sabtu sampai. Berminat sms ke hp akak ye. Stok sampai akak inform. Tq

      Delete
  13. hello kak engku set breast pump manual avent ada lg tak?

    ReplyDelete
  14. Salam kak, medela harmony ada stock x saya nak beli

    Sue Roslan
    0193178171

    ReplyDelete
  15. Wsalam Sue, sorry lambat reply, sampai Sue dah shoppingpun ngan akak hehehe.

    ReplyDelete
  16. Salam kak, nak tanya... medela harmony manual berapa harga skg ye? akak ada jual unimom manual x? berapa harga kalo ada? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, manual harmony masih rm190.00 + free postage. Maaf unimom manual akak tak jual...uhuhu

      Delete
  17. salam...kak engku,ape beza madela swing dgn mini electric?lg 1,klu nk compare brand avent n madela ni,y mn lg ok,ya?sy berminat nak beli...tgh survey2x lg ni...tq!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam nurulhidayah,
      swing n mini e, dua2 single letrik pump. Bentuk swing bulat n unik. Mini e blh convert letrik n bateri.
      Pada akak, akak suka medela. Akak ada satu suggestion! klau berminat boleh sms ke hp akak. Boleh akak hantar picture. Tq

      Delete
  18. Slm kak engku, manual harmony ade stok lg x? Kalau order arini, bile dpt yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, stok harmony masih ada. Klau berminat, boleh sms kehp akak 0192077643 @ isi form kat blog akaknieye. Tq

      Delete
  19. Salam kak. Utk medela harminy, mmg dpt seperi dlm gmbr di atas atau seperti gmbr pd side bar blog ni (yg harga promosi tu). Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, harmony adalah seperti gambar di atas dgn harga promosi. Berminat blh isi form kat blog akak@ thru sms ke hp akak 0192077643 pun boleh. Tq

      Delete
  20. Slm kak engku.berminat ngan philip avent manual tu.195 lg ek. kalu ade reply segera.sy nk oder

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam pejo, bpump nie akak ada jual, meh la order ngan akak

      Delete
  21. kak engku....mn lg ok...manual philip atau medela. medela swing dah ade tp kat opis susah nk guna..nak tau manual plak. yg mn x lenguh. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu akak lebih prefer medela, klu yg manual boleh cuba guna medela harmony, akak jual rm190.00

      Delete
  22. salam...saye nak tnye..klu breastpump medela swing still harga 720 ke??takde promotion lagi??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, medela swing nie dari pengedar yang sah dari malaysia, tu yg akak tak dapat nak kasi diskaun byk huhuhu.

      Delete
  23. Salam kak.akak ade jual breastpump brand rumble tuff @ unimom x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam,bpump rumbble tuff akak ada jual, akakpun pakai brand nie sekarang, memang best hehehe

      Delete
  24. salam kak...klo beli medela harmony ape lg brg yg included skali ngan pam tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, ada satu bpump dan botol susu

      Delete
  25. nak tanya... mana satu breast pump yang bagus? tengah berkira2 nak beli. tapi tak tau brand apa yang ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanna, klu nak yg berjenama,ramai yg ambik medela, tapi klu nak yg jimat boleh ambik bpump rumble tuff, yg nie double pumping

      Delete
  26. salam akak,berapa ya harga rumble tuff tu?mekaseh akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Rumblle Tuff nie harganye rm450.00

      Delete
  27. Kak,saya berminat nak beli brestpump,tapi mcm mana nak wat secara ansuran?seberapa lama ansuran yg boleh?

    ReplyDelete
  28. salam kak engku, nk tnya set BP ne blh byr ansur ke?berminat kat freestyle tu..hihi..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, boleh bayar ansuran, tapi setelah akak terima full payment baru barang akak pos ye

      Delete
  29. Salam kak engku.. Antara breast pump medela harmony dan avent manual, yang mana kah lebih baik penggunaanya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, kedua-duanya bagus, tapi Kak Engku gune medela harmony utk baby keempat Kak Engku hihi

      Delete
  30. Salam,

    Saya berminat untuk Freestyle BP,harga tu tak boleh kurang lagi ke?Ada skim ansuran,coz dulu pernah beli BP secara ansuran dari K.Engku .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Harga Freestyle dah naik sekarang nie Akak jual rm1,850.00 + free postage. Skim ansuran macam biasa, ikut keselesaan masing masing dan barang akak pos setelah akak terima full payment ye.

      Delete
  31. Salam kak engku, saya berminat nak beli mesin breastpump saje, blh ke? Sebab yang manual dah ade :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, alamak yg mesin je akak takde stok la sekarang huhu

      Delete
  32. Kak engku ada jual medela swing maxi x....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti jap, akak check kat stokis jap ye hihihi

      Delete
  33. salam.. akak.. medela mini elektrik single pump rm 450 boleh kasi murah lagi x? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, klu berminat meh la isi order form, nanti akak reply ngan diskaun price

      Delete
  34. Assalam
    akak nk tye lau sy order medela harmony + stylo mama 10pcs storage bp hrga ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Iela, thanks ye sudi singgah blog akak. Ok utk medela harmony rm190.00 + kos pos free (semenanjung).

      Chop stylo mama bottles akak takde stok, tapi klu nak bottle bumble bee free bpa 10pcs harganya rm35.00, meh la order ngan akak hihi

      Delete
  35. cm tu sy amik breastpump medela harmony je la dlu...btol lain kali sy bli...

    ReplyDelete
  36. Kak engku, freestyle ni made in uk or swiss?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Breastpump nie made in Swiss sebab akak ambil dari pengedar sah Medela di Malaysia.

      Delete
  37. salam kak engku
    warranty medela freestyle tu dr lactaequip ke?

    ReplyDelete
  38. Salam k.engku,
    akk still jual sume breast pump kt ats ke?
    boleh byr ansuran kn?
    tp sblm tu,cmne sy nk taw breast pump mne yg
    ssuai utk sy ye?sbb sy xde bnyk knowledge nk bli brest pump ni..
    hope k.engku dpt mmbntu sy..
    tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.