"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

16 July 2010

Yusmira


Senarai Barang

Harga Pasaran

B-Slimma Kapsul + Pati Halia

35.00

Jarum Mas 4 + 1 Plus Pati Halia

40.00

Kapsul Haruan Halia Plus (80 kapsul)

48.00

Kapsul KMDT Hempedu Bumi Plus Halia

50.00

Kapsul Resdung Halia Plus

48.00

Kapsul 4 + 1 (Manjakani, Kacip Fatimah, Serapat + Pati Halia)

40.00

Kapsul 5 + 1 (Belut, Bawang Putih, Akar Jarum Mas, Ubi Jaga, Tongkat + Pati Halia)

45.00

Losyen Yusmira Pati Halia (150ml)

23.00

Losyen Yusmira Pati Halia (75ml)

15.00

Losyen Halia Bara (160ml)

30.00

Losyen Halia Bara (80ml)

18.00

Losyen serai Wangi (160ml)

30.00

Losyen serai Wangi (80ml)

18.00

Losyen Yusmira Pati Halia + Limau Nipis (160ml)

26.00

Losyen Yusmira Pati Halia + Limau Nipis (80ml)

16.00

Pek Losyen Pati Halia 3 in 1

32.00

Sabun Pati Halia

35.00

Krim Pemutih (12gm)

65.00

Krim Pemutih (5gm)

30.00

Krim Sunblock (12gm)

65.00

Krim Sunblock (5gm)

30.00

Krim Kunyit (12gm)

65.00

Krim Kunyit (5gm)

30.00

Set Rawatan Pencerahan Collagen + Pati Halia

128.00

Slima Coffee Plus Pati Halia

45.00

Slima Cafe (20 paket x 25gm)

45.00

Soy Collagen Goji & Guarana + Pati Halia

49.00

Soy Mirifica Plus Pati Halia

49.00

Spray Kelopak Mata

125.00

Teh Herba + Pati Halia + Limau Nipis

40.00

Teh Serai Limau Nipis (3gm x 35 uncang)

42.00

Teh Herba Mas Cotek + Halia

40.00

Teh Herba Misai Kucing + Halia

40.00

Teh KMDT Peria Mengkudu + Pati Halia

40.00

Ubijaga Tongkat Ali 5 + 1 Pati Halia

45.00

Sabun Herba Pembersih (100gm)

40.00

Sabun Herba Pembersih (40gm)

18.00

Toner (60ml)

20.00

Gandingan Mantap B Slima Pati Halia

48.00

Gandingan Mantap Slima Halia + Limau Nipis

65.00

Gandingan Mantap Serai limau Nipis Plus

70.00

Thina Serai (100 kapsul)

50.00

Slima Pati Halia + Limau Nipis (100 kapsul)

48.00

13 comments:

  1. salam...nak tanya boleh ke amik Yusmira Jarum Mas 4+1 kalau anak ada prob G6PD...umur anak 3 bulan..

    ReplyDelete
  2. Pn: selalunya kalau nak makan ubat pun digalakkan selepas baby 6 bulan

    ReplyDelete
  3. o..lepas 6 bln ye?nasib baik x mkn lagi..terima kasih

    ReplyDelete
  4. Pn: sama sama n jumpe lagi hehehe

    ReplyDelete
  5. nak tanye...ada tak produk yang boleh gantikan pilis sbb sy alergik pilis.

    ReplyDelete
  6. wizana: assalamualaikum, chop akak nak tanya, alergik ngan pilis tu maksudnye wizana langsung takleh pakai pilis ke ape yek? ataupun boleh gak tepek ngan bende lain tapi bukan pilis macam tu ke? isk betul ke soklan akak nie hehehe?

    ReplyDelete
  7. kalo jenis brg mcm ni boleh tawar menawar ke.. Losyen Yusmira Pati Halia + Limau Nipis (160ml)
    26.00

    ReplyDelete
  8. kalo jenis brg mcm ni boleh tawar menawar ke.. Losyen Yusmira Pati Halia + Limau Nipis (160ml)
    26.00.. kalo mcm ni pon boleh ansuran ke

    ReplyDelete
  9. nafisah: boleh klu nak tawar menawar and buat ansuran, tapi klu hanya beli yg nie je akak kene caj kos pos ye hehehe, tq

    ReplyDelete
  10. yusmira pya produk untuk kruskan bdan ni ada kesan sampingan x? macam produk2 yg lain yg bleh buatkan seseorg smpai dehydration sbb mkan pil kurus..

    ReplyDelete
  11. pn: yang nie akak tak pasti la pulak, sorry ye huhuhu

    ReplyDelete
  12. Salam kak nak tanya ckt...losyen pati halia tu bole sapu x kat peha ngan pingul waktu pregnant?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam. Boleh. Jgn sapu kat perut je ye. Tq

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.