"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

16 July 2010

Sendayu Tinggi

Senarai Barang

Harga Pasaran

Slimmertique

39.50

1001 Lucidum

29.50

Garlic Plus

27.50

D’Folia

28.00

Sedu Arrow

30.00

Enigma D.Regrip

27.50

Syno Co Energy

40.00

Menstorm

30.00

Nosygone

34.00

Rock Arrow

40.00

Etnique

36.50

Menthazil

36.50

Quardrolin

36.50

Xitronella

36.50

Gingko Capsule

40.00

D’Folia Coffee

24.90

Rock Arrow Coffee

25.90

Beauty Drink

62.00

Slimmax Hi Fibre Cereal

27.90

ST Beauty

37.00

Sprirulina ST

35.00

Cocoa Collagen Milk Shake

26.90

ST FLAWLESS SKIN


Whitening Set

32.00

Whitening Cleanser

32.00

Whitening Toner

34.00

Concentrated White Cream

36.00

COMPACT 2 WAY CAKE


Warm

30.00

Almond

30.00

Rose

30.00

Milk

30.00

AMMY PACKAGE (SET BERSALIN)


Set Bersalin Pakej 1

207.00

Set Bersalin Pakej 2

247.00

Set Bersalin Pakej 3

386.00

Set Bersalin Pakej 4

427.00

Ammy 1-10

34.50

Ammy 11-20

34.50

Ammy 21-30

34.50

Ammy 31-40

34.50

Ammy 41-50

34.50

Ammy 51-60

34.50

Ammy Masage

34.50

Ammy Heat

34.50

Oil Of Telon

17.00

Tummy Tone

46.50

Body Tone

46.50

Pati Herba

34.00

Bengkung

40.00

WHITENING MAKE UP LIQUID FOUNDATION


Pearl

32.00

Pink

32.00

COMPACT POWDER + LIQUID FOUNDATION (TWIN PACK)


Pearl + Warm

58.00

Pearl + Almond

58.00

Pink + Warm

58.00

Pink + Almond

58.00

COLLAGEN TRIAL SET

49.00

Collagen Cleansing Milk

36.00

Collagen Toner

37.00

Collagen Concentrated

26.00

Collagen Pigmentation

30.00

ALL COMPACT FOUNDATION SPF33


Foundation Natural

40.00

Foundation Soft

40.00

OILY TRIAL SET

55.00

Acne Deep Cleanser

38.00

Acne Deep Toner

39.00

Acne Powder

28.00

Acne Serum

26.00

SCRUB


Collagen Scrub

26.00

Acne Scrub

26.00

Flawless Scrub

26.00

Sunblock UV Protection

28.00

All Soothing Cream

46.00

ALTERNATIVE SET


Body Contour Cream

45.00

UV Cream

35.00

Anti Aging Cream

35.00

Face Mask

25.00

Toner

35.00

Whitening Essences

35.00

Between

27.00

Virginique

18.00

Va’Riosa Shampoo (Oily)

18.00

Va’Riosa Shampoo (Dry)

18.00

Va’Riosa Shampoo (Normal)

18.00

Zeodary Soap

15.00

Golden Herbs Soap

15.00

UV Whitening Body Lotion

20.00

Set Pencerah Badan

55.00

Virgin Wash

28.00

Beauty & Breast Pump

389.00

Virgin Cream

39.00

Virgin Series

64.00

54 comments:

  1. Kak Engku ap beza set bersalin pakej 1/2/3/4?

    ReplyDelete
  2. Pn: Cuba puan baca post set bersalin sendayu tinggi di sebelah kanan blog nie ye, kat situ ada detail bagi produk set bersalin sendayu tinggi, thanks n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  3. kak engku kalau sy dh beli pakej 4 tu nk tambah tak produk pati herba amme 60days?atau tambah beli produk menthazil?ap pndpt akak?leh bg sy suggestion tak..due date saya bulan 1..bila sy patut beli brg set bersalin tu yer?

    ReplyDelete
  4. LAU DAH ORDER....CANE NAK BYR??BANK IN KE??
    PERLU BYR BILA YER?SBLUM OR SLPAS DPT PRODUK2 2??

    ReplyDelete
  5. Suhaida: Camni ye prosesnye hehehe...selepas akak terima order, akak akan check stok dulu samada stok yg diorder tu ade ke tidak. Kalau stok ada, bolehlah buat bayaran melalui bank in ataupun payment transfer melalui maybanu2u ataupun cimb click. selepas dah buat payment, jgn lupe infrom kat akak ye. Lepas tu barulah akak pos barang yang di order tu. Brg akak akan pos guna khidmat pos laju, InsyaAllah akan sampai dlm 1-2 hari selepas pembayaran penuh diterima. Kos pos kalau belian di bawah rm100.00, akak akan caj sedikit berpandukan lokasi dan juga berat produk. ok thanks bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  6. akum kak engku..tertarik bace blog kak,byk info bguna...sya nk tau,mcm sya mengandung 4 bln,blh ker sya guna set kecantikan dr sendayu tinggi @ etc,sbb klau tak silap,byk bahan kimia dlm produk mereka kan...

    ReplyDelete
  7. elisa: wsalam, akak nasihat agar elisa tidak mengambil sebarang produk kecantikan buat masa nie ye, takpe masa ngandung nie kalau tak pakai mekappun dah comey doh hehhe, lepas abis pantang nanti pakai la ye, bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  8. salam. kak engku, ada x produk yg elok digunakan selepas pantang?

    ReplyDelete
  9. wsalam, hehehe nie nak produk yg mana ye, boleh dikatakan semua produk elok.

    ReplyDelete
  10. yg paling ok dan banyak orang pakai la... saya pun x tau nak yg mana.

    ReplyDelete
  11. pn: klu set bersalin yg paling mendapat sambutan adalah set bersalin nr dan yg kedua set tropical herbs

    ReplyDelete
  12. mcm mana nak order barang?

    ReplyDelete
  13. dilla: senang je, caranya bagitahu akak nak produk yg mane, nanti akak bagitahu harga, and lepas tu bank in payment, setelah terima payment akak akan pos brg brg yg dipesan, tq

    ReplyDelete
  14. saya nk slimmax hi fibre cereal dan d'folia coffee (sendayu tinggi. semalam ada isi form di bawah.

    ReplyDelete
  15. dilla: meh la order, brg tupun akak dah belikan hehehe, bye n jumpe lagi ye

    ReplyDelete
  16. kak engku ada jual korset x?

    ReplyDelete
  17. dilla: korset sendayu tinggi ke? akak ade jual, harganye rm40.00

    ReplyDelete
  18. kalau sdg menyusu bayi, boleh ke minum d folia coffee? xde effect ke atas bayi?

    ReplyDelete
  19. salam, klau boleh akak sarankan minum slps bb umur 6 bulan. Tapi klau nak minum boleh. Insyaallah.... ia tidak memberi kesan ke atas bb. Bye n jumpa lagi

    ReplyDelete
  20. kalau minum, bb nanti susah nak tidur sbb kesan caffeine tu..betul ke?

    ReplyDelete
  21. pn: yg nie akak tak pasti la pulak hehehe

    ReplyDelete
  22. sy fully breastfeed baby 3 bln sekarang. bole ke sy minum pati herba ammy 60 days & beauty drink & easy slym ?

    ReplyDelete
  23. aini: klu pati herba tu boleh, tapi yg beauty slim tu akak rasa biarlah selepas baby 6 bulan dulu ye.

    ReplyDelete
  24. akak, kalau nak garlic plus + body contour cream, bape akak bleh bg diskaun?

    ReplyDelete
  25. dilla: yg nie akak takde barangnye huhuhu sorry ye

    ReplyDelete
  26. kak engku, sy tak paham lah set bersalin ST ada sampai pakej 4...boleh terangkan?...tq...

    ReplyDelete
  27. hehehe, ok yg set tu camni....

    Pakej 1 : RM207.00
    ~ Ammy Sixty Days capsule (6 botol)

    Pakej 2 : RM247.00
    ~ Ammy Sixty Days capsule (6 botol)
    ~ Bengkung

    Pakej 3 : RM386.00 (Boleh Tawar Harga)
    ~ Ammy Sixty Days capsule (6 botol)
    ~ Ammy Heat
    ~ Ammy Massage
    ~ Oil Of Telon
    ~ Tummy Tone
    ~ Body Tone

    Pakej 4 : RM427.00 (Boleh Tawar Harga)
    ~ Ammy Sixty Days capsule (6 botol)
    ~ Ammy Heat
    ~ Ammy Massage
    ~ Oil Of Telon
    ~ Tummy Tone
    ~ Body Tone
    ~ Bengkung (free size)

    ReplyDelete
  28. myluv sylvia: iye masih rm40.00

    ReplyDelete
  29. kak engku, ada lg x produk garlic plus dan body contour cream?

    ReplyDelete
  30. dilla: akak nak kene siasat dulu nie hehehe

    ReplyDelete
  31. ok. nanti bagitau ye... tq.

    ReplyDelete
  32. dilla: ok akak dah siasat, dua dua produk tu ade hehehe, regenye garlic plus rm27.50 dan body contour cream rm45.00. tq

    ReplyDelete
  33. saya nak. RM70 dapat x kak engku?

    ReplyDelete
  34. dilla: ok rm 70.00,tapi akak kene caj kos pos rm6.00 ye. tq

    ReplyDelete
  35. dah transfer RM76 ke akaun CIMB.

    ReplyDelete
  36. dilla: thanks ye shopping ngan akak,payment akak dah terima, insyaAllah hari nie akak pos ye, thanks.

    ReplyDelete
  37. salam akak...sy mysarah...saya xkahwin pon lg...tp dh ada strechmarkkat perut...cmna sy nk buat akak....runsing..sgt byk...merah2..ada product apa2 akak nk suggest kat sy??

    ReplyDelete
  38. wsalam, mmm akak rasanye akak takde produk pasal stretchmark, cuba jumpa ngan doktor pakar kulit, mungkin doc ada solution yg terbaik.

    ReplyDelete
  39. salam akak..nk tanya kalo keguguran@normal delivery trimester ke2 kene pantg mcm org bersalin tp mc cume dpt 2minggu.mcm mana nk pantang?

    ReplyDelete
  40. wsalam, berpantang 2 minggu pun dah cukup, tapi berpantang bersama suami tu klu boleh biarlah sekurang kurangnye 45 hari. dan juga klu nak hamil semula dinasihatkan biarlah selepas 6 bulan tau. TQ

    ReplyDelete
  41. kak,saya berminat nak order pakej 1 tu.masih de lg x

    ReplyDelete
  42. ade, tapi akak ade satu set je lagi, set nie memang susah nak dapat huhuhu, meh la order cepat hehehe

    ReplyDelete
  43. salam kak engku.kalu pregnant boleh ke kita pakai enigma cream jenis manjakani produk sendayu tinggi?

    ReplyDelete
  44. wsalam, selalunye klu waktu peknen ini tak digalakkan menggunakan kosmetik, tapi produk yg nie akak tak pasti la pulak huhuhu

    ReplyDelete
  45. akak.. blh tak recomen cara / petua / pruduk yang boleh membantu suapaya alat sulit tidak kering semasa bersama dengan suami..

    ReplyDelete
  46. saas: huhuhu nie yg akak lemah nie, akakpun tak pasti produk yg mana bagus, klu kering cuba gunakan pelincir durex semasa nak bersama, insyaAllah selesai masalah.

    ReplyDelete
  47. bengkung boleh tawar ka ku? hehe

    ReplyDelete
  48. ada yg boleh dan ada yg tak boleh hehehe, kene tgk jenama mana yg nak dulu

    ReplyDelete
  49. akak.. produk BETWEEN ni berkesan tak? rm 27 boleh tawar? hehe

    ReplyDelete
  50. Salam kak
    sy breastfeed baby skg dh masuk umor 3bln. kalau sy nak ambik D'folia, ok x? takut pulak 'panas' masalah kpd baby nnt..
    thanx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Boleh ambil. Insyaallah tak effect bb. Tq

      Delete
  51. salam kak engku.. Menthazil tu herba untuk sauna ke? bagus tak? kak engku boleh tolong rekomen mana2 herba sauna yg bagus? terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ika,
      Iya methail atau quadrolin adah untuk bersauna. Produk lain ada tapi nak kena check dulu...uhuhu

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.