KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

19 July 2010

Nona Roguy

Senarai Barang

Harga Ahli

Herbanika Bersalin


Phytonatal (90 Tablets)

100.00

Phytonatal (180 Tablets)

180.00

Herbanika Barut Serbuk (150gm)

50.00

Herbanika Lulur Serbuk (150gm)

50.00

Minyak Herbanika (130ml)

58.00

Minyak Herbanika (260ml)

85.00

Uncang Cuci Herbanika (15 sachet)

85.00

Akar Herbanika (30 TBags)

80.00

Akar Herbanika (15 TBags)

55.00

Herbanika Barut Krim (60gm)

45.00

Set Bersalin Nona Roguy

300.00

Pembersih Dalaman


Mustajab Lawas Kencang Serbuk (105gm)

48.00

Mustajab Lawas Angin Serbuk (105gm)

48.00

Mustajab Lawas Segar Serbuk (105gm)

48.00

PhytoCleanse (30 tablet)

60.00

PhytoCleanse Plus (30 tablet)

70.00

Phytox (30 tablet)

70.00

PhytoRoots (15 sachet)

60.00

Penyegar Dan Pelembap


Madu Tenaga Segar (90gm)

55.00

Madu Nona Harmonis (90gm)

55.00

Nu3med (160gm)

24.00

Penjagaan Luaran


Minyak Berubat Mustajab (130ml)

27.00

Mustajab Balm (6gm)

12.00

Sabun Dhia (80gm)

10.00

Barra Gel (200ml)

25.00

Phyto Vagin (30gm)

50.00

Krim Feminin (30gm)

50.00

231 comments:

  1. salam..kak..if sy nk minyak herbanika tu je bleh x?

    ReplyDelete
  2. salam izhu, boleh. Nanti isi form kat blog akak ye. Mekasih.

    ReplyDelete
  3. salam k.engku... lau kate saya nk set bersalin NR dan nk menggunakan kaedah bayaran ansuran bermula pas raya nie buleh x? coz skrg bajet kurg..

    ReplyDelete
  4. K.ENGKU SET BERSALIN NR RM 290 ADER LAGI TAK

    ReplyDelete
  5. Hehehe, set NR RM290.00 masih ade lagi, meh la order ngan akak.

    ReplyDelete
  6. salam,kak set bersalin NR rm290 tu mengandungi ape ek?

    ReplyDelete
  7. Chaleen : Set Bersalin Ini Mengandungi :

    a. Phytonatal (90 Tablets)
    b. Akar Herbanika (10 Paket)
    c. Herbanika Barut Krim (60 gm)
    d. Uncang Cuci Herbanika (10 Paket)
    e. Herbanika Lulur (100 gm)r
    f. Minyak Herbanika (100 ml)

    ReplyDelete
  8. salam kak, set bersalin apa yg boleh dikatakan ok sekarang nie...coz bnyak sgt dh jenama yg ada dipasaran

    ReplyDelete
  9. Pn.: Cuba baca panduan memilih set bersalin dalam blog akak nie, manalah tahu mungkin boleh membantu dalam pemilihan kelak. Thanks n jumpe lagi ye.

    ReplyDelete
  10. kak engku

    apa beza minyak herbanika dengan minyak mustajab tu??

    ReplyDelete
  11. salam...

    kak engku,sy has..nie pngalaman pertama sya mengandung,so ilmu tu cetek lg..sy bakal melahirkan pd jan nie..skrg sy masih mencari tungku herba yg sesuai..boleh kak engku suggest tungku yg ok utk sy...

    ReplyDelete
  12. dot shahnaz: bezanya minyak mustajab nie boleh digunakan utk baby.

    ReplyDelete
  13. hasrawaty: wsalam, kalau tak silap akak fungsi mana-mana tungku herbapun sama je hehehe

    ReplyDelete
  14. akak tul ke org kata set NR ni panas...x sesuai tuk yg breastfeeding...takut ada efek kat baby..

    ReplyDelete
  15. Pn: Utk pengetahuan buat masa ini set nr merupakan set bersalin yang paling diminati oleh ibu-ibu yang ingin menyusukan baby mereka. Walau bagaimanapun ia bergantung kepada penerimaan individu tu juga, dan sekiranya apabila kita mengambilnya dan terasa panas badan, selalunya apa yang perlu dilakukan adalah cuma mengurangkan dos pengambilan ubat tersebut, itu sahaja. Dan sekiranya puan ingin menggunakan set bersalin yang lain, akak rekomenkan puan agar menggunakan set tropical herbs amway, set ni sangat sesuai bagi ibu yang ingin menyusukan baby, disamping dapat menambah susu badan, ia juga tidak panas, organik dan berkualiti dan mendapat status halal hehehe.

    ReplyDelete
  16. klu beli asing Phytonatal (90 tablet) dan uncang cuci herbanika saja..brapa harga...leh dpt spesel price tak? yg uncang cuci tu tuk keringkan luka bwh kan?. yg phytonatal untuk sembelit kan?

    ReplyDelete
  17. Pn: kalau beli secara loose cam nie, selalunya akak jual ngan harga ahli + kos pos free. Betul fungsi ubat tersebut seperti yg puan nyatakan tu hehehe, bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  18. salam,saya tie..nk order set NR yg RM290 ada lg tak?klu saya order hari nie & buat bayaran terus bila boleh dpt brg nie?saya duk lurah bilut,bentong,pahang.

    ReplyDelete
  19. Tie: wsalam, set Nr nie ade lagi, meh la order ngan akak, selalu selepas dapat payment akak akan hantar secepat yg mungkin, insyaAllah dlm 1-2 hari selepas pembayaran brg dah boleh diterima, akak pos guna khidmat pos laju ye, kos pos percuma, thanks bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  20. salam...
    sy ade beli set bersalin nona roguy dgn akak...so far so good...tapi Phytonatal dan Herbanika Lulur Serbuk dah nak abis..kalau saya nak beli loose blh tak dpt harga ahli tak kalau sy bukan ahli

    ReplyDelete
  21. Pn: boleh, memang akak jual ngan harga ahlipun hehehe dan kos pos percuma ye.

    ReplyDelete
  22. Salam kak..sy berminat nak beli nk beli scr loose produk2 NR ni..brapa ye?
    1) phytonatal 90 tablet
    2) akar herbanika 15 paket
    3) minyak herbanika 130 ml
    4) sabun dhia
    5) barragel
    6) phytoroots
    beli byk ni blh dpt harga special la kan kak?hehe:)

    ReplyDelete
  23. Pn: Wsalam, thanks singgah blog akak, ok harganye ....

    1) phytonatal 90 tablet rm100.00
    2) akar herbanika 15 paket rm55.00
    3) minyak herbanika 130 ml rm58.00
    4) sabun dhia rm10.00
    5) barragel rm25.00
    6) phytoroots 15 paket rm60.00

    nie semuanye akak jual ngan harga ahli ye, klu nak diskaun tu, bolehlah akak bagi sikit je lagi ye hehehe...kos pos free ye

    ReplyDelete
  24. ok..tq kak engku. confirm ye sy beli semua tu tapi phytoroots tak jadi ye.pospon dulu..hehe.. nanti sy isi borang pesanan ye.

    ReplyDelete
  25. Pn: ok, thanks ye shopping ngan akak hehehe

    ReplyDelete
  26. Salam Kak...
    sy bminat nk bli scra loose produk NR....
    leh dpt hrda diskaun x?bape yer?
    1/Phytonatal 180 tablet
    2/Herbanika Barut Serbuk 150gram
    3/Herbanika Barut Krim 60gram
    4/Herbanika Lulur Serbuk 150gram
    5/Myk Herbanika 260ml
    6/Uncang Cuci Herbanika 15 sachet
    7/Akar Herbanika 30TBags
    8/Myk Berubat Mustajab 130ml
    9/Barra Gel 200ml
    10/Nu3Med 160gram

    klu bleh sya nk bli bengkung skali......
    bape ek?bg ar special price.....

    ReplyDelete
  27. linda: wsalam, nanti akak sms kat linda ye, and kasi spesel price lagi hehehe ok bye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  28. salam kak..
    sy bminat dgn set bsalin NR..yg rm290 ada lg x??
    klu order n bank in esk,agk2 bile dpt brgnya ek??

    ReplyDelete
  29. erma ismail: wsalam, set nie masih ade lagi, meh la order ngan akak hehehe, selalunya brg insyaAllah akan dapat dlm 1-2 hari selepas pembayaran penuh dibuat.

    ReplyDelete
  30. salam....
    nk tny....
    nnt bila dh bli brg NR...
    dpt skali jadual penggunaanya ker?

    ReplyDelete
  31. linda: wsalam, nanti akak masukkan sekali buku panduan ye hehehe

    ReplyDelete
  32. kak..saya berminat nk beli secara loose product NR,..

    a)phytonatal (90tablets)
    b)herbanika barut krim (60gm)
    c)minyak herbanika (130ml)
    d)minyak berubat mustajab (130ml)

    brape harganye ek?? akak bg ler harga special tuk sy..

    akak klu nk tau fungsi n cr p'gunaan satu2 brg nie cmner ek???

    ReplyDelete
  33. erma: ok akak bagi harga ahli ye.

    1. pytonatal 90 tablets RM100.00
    2. krim herbanika rm45.00
    3. minyak hrbanika 130ml rm58.00
    4. minyk berubat 130ml rm25.00

    pasal penggunaan ubat nie, nanti akak bagi buku panduan ye, thanks n jumpe lagi

    ReplyDelete
  34. salam kak engku....
    saya nak tanya tol ke produk NR nie panas nie xsesuai utk ibu2 yg menyusukan baby.
    mmbr saya ckap produk leesa 0r sndayu tinggi 2 xpanas....
    tol ke?
    saya berminat dgn NR....
    skrg xtau nk pilih yg mane....

    ReplyDelete
  35. salam...
    klu nk minum air akar herbanika kena masukkan madu kn...
    so madu yg di jual NR nie leh guna tak?

    ReplyDelete
  36. Pn: Wsalam, sebenarnye lain org lain penerimaan terhadap set bersalin tersebut, jadi yg nie memang susah akak nak jawab, tapi utk pengetahuan set nr merupakan set yg paling mendapat kepercayaan bagi ibu ibu yg ingin menyusukan baby mereka.

    ReplyDelete
  37. Pn: wsalam, kegunaan madu nie utk mengurangkan rasa pahit ubat tersebut, disamping tu terdapat juga khasiat yg berguna di dalam madu tersebut, so pada pandangan akak guna mana-mana madu pun boleh hehehe.

    ReplyDelete
  38. salam kak engku, sy skrang ni sembelit walaupun dah 3 bulan bersalin...anak ada G6PD..boleh ke sy mkn phytonatal ye?

    ana

    ReplyDelete
  39. salam kak,

    ade brand yg jual utk rempah mandian tak? makna nye kene rebus dulu pastu mandi, utk lps bersalin lah...

    Tq kak

    ReplyDelete
  40. missrozy: wsalam, klu nak rempah mandian ni akak ade jual produk dari jamu mak dara, harganye rm18.00

    ReplyDelete
  41. salam,,,kak engku set bsalin ni masih harga rm290 ke?...

    nfaisya@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. salam,,,kak engku punya set bersalin harga RM290 ckp utk sebulan or 44 hari??sy nak set 44 hari...

    ReplyDelete
  43. kalau sy nak set bersalin NR tp nak upgrade brg leh tak??
    1)PhytoNatal - 90 tablet
    2)Akar Herbanika dari 10 uncang ke 15 uncang
    3)Minyak Herbanika dr 130 ml ke 260 ml
    4)Herbanika Barut Krim - 60 gm
    5)Uncang Cuci Herbanika dari 10 paket ke 15 paket
    6)Herbanika Lulur - 100 gm ke 150 gm

    Berapa harga kak engku boleh kasi?
    E-mail kat sy harga :lily_hjhusni@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. lily: nanti akak email kat lily ye hehehe

    ReplyDelete
  45. assalamualaikum..
    sy nk order brg2 ni, brape harge akk blh bg ye?
    1) phytonatal (180tablet)- 2 set
    2) akar herbanika (30 uncang)- 2 set jgk

    email pd sy a.s.a.p ye.. tanks
    masz_physics@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. masz: ok akak dah email kat masz ye hehehe, jumpe lagi

    ReplyDelete
  47. salam..
    kak, nak tny lah..
    PhytoCleanse dgn PhytoCleanse Plus ape beza erk?ader tak produk nona roguy yg akk sggest tk kurus?

    ReplyDelete
  48. Aiza: wsalam, ok nie ye penerangannya hehehe.

    PHYTO CLEANSE - 30 Tablet
    RM75.00 Harga Pasaran / RM60.00 Harga Ahli)
    KKM No : MAL04125578TC

    Kegunaan Tradisional:

    Digunakan secara tradisional untuk melancarkan penghadaman, membantu peredaran darah dan melegakan angin dalam badan.

    Antara ramuan herba yang terdapat didalamnya;

    Daun Cina Maki [Cassia Augustifolia Folium]

    Mengandungi Anthraquinone Glycoside yang membantu menggalakkan pergerakan semulajadi pembuangan air besar. Ia mempunyai nilai perubatan sebagai laksatif, anti disentri dan karminatif.

    Secara tradisional digunakan untuk mengeluarkan kepanasan, gangguan masalah defekasi dan buasir.

    Kayu Manis Cina [Glycyrrhiza Glabra Radix]

    Mempunyai nilai perubatan sebagai demulcan (melegakan irritasi membran, anti reumatik anti iflammasi, anti allergik, anti bakterial, anti ulser, anti kekejangan, anti bakterial, anti kulat, anti oksidan, deporatif, emolien, laksatif dan diuretik.

    Secara tradisional kebiasaannya digunakan sebagai rawatan masalah perut, indigesi dan respiratori.

    Halia [Zingiber Officinale Rhizom]

    Mempunyai nilai perubatan sebagai anti flatulan, antasid, mengalakkan perpeluhan, menahan permuntahan, anti konvulsan, analgesik, anti ulser, sekretori anti gastrik, anti kulat, anti kekejangan, anti allergenik, anti pembekuan dan anti mikrobial.

    Secara tradisional ia membantu kesakitan kedatangan haid, mengurangkan inflamasi, ulseratif kolitis, menurunkan tahap kolesterol, mencairkan kahak, melegakan penimbunan gas, meningkatkan perpeluhan, menggalakkan sirkulasi, melegakan kekejangan, melegakan kesakitan. Herba ini merupakan penawar terbaik bagi menguat serta menyembuhkan sistem pernafasan, melawan selesema dan demam, mengurangi kongesi, melegakan pening kepala dan sengal tubuh selain baik untuk merawati masalah penghadaman.

    Cengkih [Eugenia Crophyllata]

    mempunyai nilai perubatan sebagai anti septik, anti mikrobial, anti inflamasi, anti iritasi, merangsangkan, karminatif dan anti kekejangan.

    Secara tradisional digunakan bagi merawati masalah perut, penghadaman, melegakan pengembungan angin, menggalakan perpeluhan apabila demam, selesema, flu, dan berkesan melegakan permuntahan.

    Jintan Manis [Pimpenella Anisum]

    Mempunyai nilai perubatan sebagai anti kekejangan, anti depressi, anti kulat, karminatif dan diuretik.

    Secara tradisional digunakan untuk rawatan masalah kolik, gas dan indigesi. Ia menghangatkan abdomen, mengeluarkan gas, sendawa, permuntahan, kesakitan abdomen, penghadaman lembab, dan mengatasi kesakitan haid.

    ReplyDelete
  49. Aiza: yg nie lak utk..

    PHYTO CLEANSE PLUS - 30 Tablet
    (RM88.00 Harga Pasaran / RM70.00 Harga Ahli)
    KKM No : MAL04125578TC

    Kegunaan Tradisional:

    Digunakan secara tradisional untuk melawaskan buang air besar dan melegakan sembelit dan kembung perut.

    Antara ramuan herba yang terdapat didalamnya;

    Daun Cina Maki [Cassia Augustifolia Folium]

    Mengandungi Anthraquinone Glycoside yang membantu menggalakkan pergerakan semulajadi pembuangan air besar. Ia mempunyai nilai perubatan sebagai laksatif, anti disentri dan karminatif.

    Secara tradisional digunakan untuk mengeluarkan kepanasan, gangguan masalah defekasi dan buasir.

    Kayu Manis Cina [Glycyrrhiza Glabra Radix]

    Mempunyai nilai perubatan sebagai demulcan (melegakan irritasi membran,anti reumatik anti iflammasi, anti allergik, antibakterial, anti ulser, anti kekejangan, anti bakterial, anti kulat, anti oksidan, deporatif, emolien, laksatif dan diuretik.

    Secara tradisional kebiasaannya digunakan sebagai rawatan masalah perut, indigesi dan respiratori.

    Halia [Zingiber Officinale Rhizom]

    Mempunyai nilai perubatan sebagai anti flatulan, antasid, menggalakkan perpeluhan, menahan permuntahan, anti konvulsan, analgesik, anti ulser, sekretori anti gastrik, anti kulat, anti kekejangan, anti allergenik, anti pembekuan dan anti mikrobial.

    Secara tradisional ia membantu kesakitan kedatangan haid, mengurangkan inflamasi, ulseratif kolitis, menurunkan tahap kolesterol, mencairkan kahak, melegakan penimbunan gas, meningkatkan perpeluhan, mengalakkan sirkulasi, melegakan kekejangan, melegakan kesakitan. Herba ini merupakan penawar terbaik bagi menguat serta menyembuhkan sistem pernafasan, melawan selesema dan demam, mengurangi kongesi, melegakan pening kepala dan sengal tubuh selain baik untuk merawati masalah penghadaman.

    Cengkih [Eugenia Crophyllata]

    Mempunyai nilai perubatan sebagai anti septik, anti mikrobial, anti inflamasi, anti iritasi, merangsangkan, karminatif, anti kekejangan.

    Secara tradisional digunakan bagi merawati masalah perut, penghadaman, melegakan pengembungan angin, menggalakan perpeluhan apabila demam, selesema, flu dan berkesan melegakan permuntahan.

    Jintan Manis [Pimpenella Anisum]

    Mempunyai nilai perubatan sebagai anti kekejangan, anti depressi, anti kulat, karminatif dan diuretik.

    Secara tradisional digunakan untuk rawatan masalah kolik, gas dan indigesi. Ia menghangatkan abdomen, mengeluarkan gas, sendawa, permuntahan, kesakitan abdomen, penghadaman lembab, dan mengatasi kesakitan haid.

    ReplyDelete
  50. salam kak engku,

    set Nona Roguy RM290 ni ada lagi ke..? harga ni dah termasuk postage ke x?

    tq

    ReplyDelete
  51. ziana: wsalam, set nona roguy nie masih lagi rm290.00 and kos pos free, meh la order ngan akak hehehe.

    ReplyDelete
  52. salam, kak
    sy nie br 1st time nak guna jamu NR nie walau pun nie ank ke3.sy nak oder akar herbanika, phytonatal 90 tablet.bleh tak akak terangkan fungsi dia.slalu nye anak sy akan masuk wad sbb jaundice, so bleh ke mkn jamu ni..akak bg la special price ek.mekasih kak :)

    ReplyDelete
  53. wsalam, puan detail mengenai cara pemakanan ubat nie ada akak dah post dlm entri, nanti puan cuba cari ye. dan mengenai baby jaundice, selalunya kita dinasihatkan makan jamu nie selepas 14 hari bersalin ataupun jika baby masih kuning pada masa tu, kiv dulu ambik ubat, tunggu baby sihat dari kuning baru boleh start ngan jamu tersebut. hehehe selalunya klu beli loose nie akak bagi ngan harga ahli tau, ok thanks n jumpe lagi ye.

    ReplyDelete
  54. Salam kak engku,

    NR set masih lagi ke harga 290 dgn pos kalau masih, emel kepada saya dengan detail yek? Set ni sampai 44 hari kan?

    chummiq@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. chummiq:wsalam, set nie memang utk berpantang 45 hari, nanti akak email detail kat chummiq yek. bye n jumpe lagi

    ReplyDelete
  56. Salam Kak Engku,

    1. Apa beza set bersalin RM290 dengan RM300?
    2. Tentang bayaran ansuran tu, macam mana prosedur nyer? kita kene bayar lebih skit atau still sama harga?

    (karim@uthm.edu.my) -pohon akak reply kat email saya yer-

    TQ..

    ReplyDelete
  57. bard: salam, okay nanti akak reply email. Thanx

    ReplyDelete
  58. salam ,
    kak nak tanya sikit. barut yang paling bagus yang mana ye yang selesa. nak tahu barut nona roguy bape harga ye?saya liza

    ReplyDelete
  59. Liza:herbanika lulur tu camne nak cara2 nak pakai ?saya kurang paham. apa beza krim herbanika barut dengan herbanika barut serbuk?

    ReplyDelete
  60. saya baru mengalami keguguran. sesuai ke saya makan phytonatal ni?

    ReplyDelete
  61. askum kak

    kalau saya nak beli NR phytonatal 90 biji, NR minyak herbanika 260ml, kopi d'folia sendayu tinggi, jamu kacip timah.berapa harganye ye?

    syidah412@gmail.com

    ReplyDelete
  62. syidah: wsalam, nanti akak mesej kat syida ye hehee bye n jumpe lagi ye

    ReplyDelete
  63. salam kak

    sy cari produk yg efektif utk tegangkan perut di bhgn peranakan & buang lemak di peha. sy bersalin czer & masih amalkan pakai bengkung tali tradisional dp waktu mlm. skrg dah 100 lps bersalin. herbanika krim barut bagus tak? atau ada produk lain yg akak engku bole rekomen?

    ReplyDelete
  64. aini: wsalam, utk kes macam nie, ramai juga yang menggunakan losyen mustajab d herbs. Namum begitu selain penggunaan losyen tersebut kita masih perlu untuk berdiet dan mengamalkan pemakanan yang sihat, kerana jika kita hanya mengharapkan losyen sahaja utk tujuan tersebut mungkin kesannya tidak begitu memberangsangkan. Thanks ye n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  65. as'kum kak, saya lia, skrg ni dh 39w pregnant, tgh tunggu ari nk bersalin, hehe ..sy dh beli set bersalin NR tu, tp mcm tak cukup jek utk 44hr pantang, akak bole suggest tak loose produk NR yg saya bole beli sebagai tambahan and tambah sekali minyak herba mustajab tu ye kak, bole pakai utk baby kan?

    akak emailkan pada saya berserta harga ye..:)

    email add : alia_sept82@yahoo.com

    mekacih...

    ReplyDelete
  66. alia: wsalam, akak dah reply kat email alia ye, thanks n jumpe lagi ye

    ReplyDelete
  67. salam kak engku,

    saya baru lepas bersalin (ambik set bersalin NR dr kak engku jugak..)skrg dah start bekerja. skrg sy still makan Phytonatal sbb awal2 berpantang, baby saya tak tahan.so saya makan sebiji sehari. sbb tuh ade lebih lg.so skrg nie sya nak tanye, kalo phytonatal tuh dah abes, ape sugestion kak engku untuk saya teruskan pengambilan jamu. thanx

    ReplyDelete
  68. nadieeya: wsalam, klu nak terus ngan pengambilan jamu, ramai juga customer akak yg teruskan makan pytonatal nie.

    ReplyDelete
  69. askum akak.....
    saya baru lepas bersalin....skang ne saya nak teruskan mengambil jamu NR.....suggestion akak sampai bila saya perlu ambik n perlu ke saya tukar ke jamu lain...
    lagi satu akak...blh tak bg email yang saya nak mintak petua atau nasihat yang agak privasi ckit....huhuhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  70. hehehe selalunya terpulang kepada individu tu nak ambil jamu berapa lama pun. hehehe nie email akak ye bidanbersalin@yahoo.com ataupun sms je kat akak 019 2077643.

    ReplyDelete
  71. salam kak engku,

    anak sy skrg berumur 7 bln.blh ke kalu sy nk makan smula phytonatal? last mkn ritu masa dlm pantang.

    ReplyDelete
  72. yuni:wsalam, boleh klu nak sambung makan pytonatal,ramai customer akak yg buat camnie hehehe

    ReplyDelete
  73. salam kak.

    saya ada order set bersalin NR ari tu and skrg nak order beberapa barang tambahan. Harap akak dapat bg harga yg paling best punya. :)

    2. minyak mustajab (130ml)
    1. minyak herbanika (130ml)
    1. krim barut herbanika
    1. minyak mestika
    1. minyak mestika bayyini

    nanti informkan harga melalui sms ye kak. terima kasih
    farah - 0122781217

    ReplyDelete
  74. farah: wsalam, nanti akak sms ye, anyway sorry ye lambat reply, internet akak nie merajuk la pulak hehehe

    ReplyDelete
  75. kak,

    sy nak order set NR yg RM290 tu + minyak mustajab.total jd bape ek?

    ReplyDelete
  76. diella mustafa: hehehe thanks ye shopping ngan akak, ok set tu rm290.00 + minyak mustajab rm27.00 = rm317.00, akak kasi rm310.00 je la + kos pos laju free. thanks n jumpe lagi.

    ReplyDelete
  77. chop,kalo sy nak beli leesa formula tu plak bape the best price akak kasi?hehe.dulu pnh pakai NR.tp tak dpt pakai sepnhnye sbb anak sy kena jaundice.plus batu tungku pon xde lg ni.

    ReplyDelete
  78. diella mustafa: hehehe nanti diella isi order form la ye, kat dlm form tu diella tawar la harga ngan akak ye hehehe bye n jumpe lagi ye.

    ReplyDelete
  79. salam kak.sy berminat dgn set bersalin NR. ada lg x harga promosi rm290 tu? sy pun nak oeder benkung sendayu tggi jg.jadi brapa harga totalnya? lg satu, betul ke minyak herbanika boleh di gunakan sebagai pengganti pilis,selain sbagai ubat luka dan penyegar kepala dari rasa pening. jadi xpayah beli pilis yg lain ke kak maknanya?

    ReplyDelete
  80. oh ye lagi satu kak, klu dah ambik set bersalin NR ni, perlu tak sy ambil set jamu dari bidan yg mengurut sy utk tempoh berpantang? ni 1st baby sy dan banyak yg sy xtahu, mohon tunjuk ajar dari kak engku, tq :)

    ReplyDelete
  81. hani: wsalam, set ni masih lagi harga promosi. bengkung sendayu rm40.00, kos pos free. Utk digunakan sebagai pilis nie akak tak pasti la pulak, sebabnye yg nie minyak, pilis lak selalunye macam bedak sejuk yg bertempek kat dahi tu. dan selalunye klu kita dah beli set bersalin sendiri, mak bidan @ tukang urut tu just guna yg kita punye je.

    ReplyDelete
  82. salam kak engku

    set NR tu tak ada pilis kan dalam dia? jadi apa produk pilis yg sesuai digunakan dgn set ni? berapa harganya? kalau sy nak booking dulu set NR ni dan macamana caranya?takut habis la..sy tengah pregnan 7 bulan sekarang :)

    ReplyDelete
  83. wsalam, pilis yang akak ade cuma dari produk jamu mak dara harganye rm22.00, hehehe akak rasa takyah booking pun takpe, set nie akak ade byk, insyaAllah tak abisnye, klu risau gak, nanti akak simpankan satu set ye.

    ReplyDelete
  84. as slm kak..sy nk order pythonatal 90biji,bengkung bodycare & lotion mustajab halia&limau nipis..bpe hrga akk blh bg..(SURYA)nizasurya@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. surya: wsalam, nanti akak reply katemail ye.

    ReplyDelete
  86. salam...kalu phytocleanese 2 tuk org kawen ker?
    akak rekomen makan jamu ape ek kalu tuk org kawen anak 2 org ek?

    ReplyDelete
  87. wsalam, Digunakan secara tradisional untuk melancarkan penghadaman, membantu peredaran darah dan melegakan angin dalam badan. Klu nak makan jamu boleh cuba ambik jamu mak dara.

    ReplyDelete
  88. salam..k.engku, set nona roguy 290 tu ada lg ke? kalu ada saya nak 1set + phytonatal 90biji. tenkiu

    ReplyDelete
  89. surianti: wsalam,thanks ye sudi singgah blog akak hehehe. Set nr nie masih ade lagi,meh la order ngan akak.

    ReplyDelete
  90. salam..k.engku, sy sekarang sedang berpantang anak pertama..sy teringin nk ambil phytonatal..tetapi anak saya ada G6PD...boleh kah saya mengambil ubat ini?

    -ad-

    ReplyDelete
  91. salam...set NR tu harga dia masih rm290.00 ke? penghantaran kena cas berapa?

    ReplyDelete
  92. wsalam, set nr nie masih lagi harga promosi rm290.00 + kos pos free.Meh la order ngan akak hehehe.

    ReplyDelete
  93. salam kak engku..
    sy berminat dgn set bersalin NR tu..hrganye tu msh rm290 ker?stok ada lg ker?

    ReplyDelete
  94. mimie: wsalam, stok banyak lagi,meh la order ngan akak hehehe.

    ReplyDelete
  95. saya dh isi form tu..nati akak check la ek..apa2 email pd cap_132@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  96. mimie: ok nanti akak check email yek hehehe

    ReplyDelete
  97. ad: sorry, akak terlepas pandang lak komen nie, sorry ye. Ok klu nak makan pytonatal nie boleh, tapi pastikan baby sudah sembuh dari kuning sepenuhnya dulu ye. tq.

    ReplyDelete
  98. sy nk beli minyak herbanika 130ml..ade lg x kak engku?

    ReplyDelete
  99. arissa: ade, harganye rm58.00 + kos pos rm6.00 ye hehehe, meh la order ngan akak. Tq

    ReplyDelete
  100. salam..harga terkini set NR brapa kak termasuk pos...

    ReplyDelete
  101. saidatul akhmar: wsalam, harga masih lagi rm290.00 + kos pos free. Tq

    ReplyDelete
  102. salam kak..... set bersalin NR 290 kan.. tp klau pos pos ke sabah brapa kos?

    ReplyDelete
  103. Salam.Kak Engku apa beza minyak herbanika dgn herbanika barut krim?

    ReplyDelete
  104. wsalam, set bersalin nr rm290.00 + kos pos free ke seluruh Malaysia hehehe, meh la order ngan akak.

    ReplyDelete
  105. wsalam, bezanya minyak herbanika nie utk tujuan mengurut, manakala herbanika barut nie utk disapu sebelum berbengkung.

    ReplyDelete
  106. kak engku, kalo sy tgh breastfeed baby umur dlm 2 buln++, boleh ke teruskn makan phytonatal tu? sbb masa dlm hari baby sy pernah kena kuning. ada possibility utk kuning tu dtg blk ke kalo sy makan phytonatal tu? or maybe ada side effect lain ke? tq..

    ReplyDelete
  107. linda zainal: insyaAllah takde effect kat baby, selalunye klu baby kuning, kite kene hold dulu pengambilan jamu tersebut, tunggu sehingga kuning baik baru boleh start balik makan jamu. tq

    ReplyDelete
  108. salam..kak linda..if saya continue makan pythonatal n minum akar herba wpun dh abis pantang..ok ke?ke nk tukar makan jamu pape?sbb pas bersalin nih sy nak jage badan..skrg anak dh 2bln lebih n fully breast feed..alhamdulillah mmg xde kuning sejak lahir..

    ReplyDelete
  109. salam, nie kak engku la.....kak linda mana pulak nie?...he3 Akak dah reply message nie kat email, nanti check ye..Mekasih n jumpa lagi

    ReplyDelete
  110. salam kak... saya dh send msj dlm inbox fb akak.. nama. no hp dan alamat pos.. saya dh bank in untk set bersalin NR.. OK.. tq kak.

    ReplyDelete
  111. wsalam, nanti akak checkye, hehehe thanks ye sudi shopping ngan akak.bye n jumpe lagi

    ReplyDelete
  112. slm. kak engku, selain set nona roguy, dgn k.engku ada bekung nona roguy x? klu ada, brp harganya?

    ReplyDelete
  113. ina: wsalam, huhuhu nona roguy memang takde bengkung, memang kene beli dari jenama lain gak.

    ReplyDelete
  114. Salam kak....
    Saya ahli NR, berpandukan harga produk NR dlm blog akak, saya berminat nk beli secara loose product NR,..

    1)herbanika barut krim (60gm)
    2)minyak herbanika (130ml)
    3)minyak berubat mustajab (130ml)

    Sya nak tahu harga ahli mcm saya ni brape akak dpt bagi. tqvm

    ReplyDelete
  115. zarina: hehehe akak kasi harga ahli cam kat senarai tu

    ReplyDelete
  116. kak engku....saya suraya...

    if saya nak beli:
    1) Phytonatal (90 biji)
    2) Akar herbanika (15 paket)
    3) Minyak herbanika (130 ml)
    4) Herbanika barut (krim)

    berapa ye sume total...ada charge pos ke?? takleh kasi free pos ke??

    ReplyDelete
  117. Hehehe klu beli secara loose, akak kasi harga ahli tau.
    1) Phytonatal (90 biji) RM100.00
    2) Akar herbanika (15 paket)RM55.00
    3) Minyak herbanika (130 ml)RM58.00
    4) Herbanika barut (krim)RM45.00

    Kos pos free hehehe, jumpe lagi ye

    ReplyDelete
  118. kak engku...set NR utk RM290 nie ada lagi ker yer kak?saya berminat nak order nie..kalo untuk menyusukan baby nanti baby x panas yer kalo mkn produk nie?saya baru first time nak mkn jamu bersalin nie kak...x tau menahu sgt...tq

    ReplyDelete
  119. the street: hehehe thanks ye sudi singgah blog akak, ok set nr nie masih ade lagi. Ramai yg suka ngan set, insyaAllah set nr nie baik utk tujuan penyusuan, meh la order ngan akak.

    ReplyDelete
  120. salam kak engku,
    saya sekarang mengandung 27weeks,saya mempunyai masalah,bahagian bawah sy sebelah kiri berasa sengal..sy telah memeriksa tetapi tiada apa2 cuma ianya berasa sengal/sejuk bila waktu malam..boleh ker pakai minyak herbanika tuh...tqvm

    ReplyDelete
  121. salam... ada sesiapa yg nak beli phytonatal x? saya baru makan sikit tp, mcm x sesuai.lg pun dah nak habis pantang. kalau ada yg nak, saya nak let go rm90. saya baru makan 6biji.kalau ada yg berminat, bgtau ye, tq..

    ReplyDelete
  122. kak engku kalo nak booking dulu boleh ker yer? brp nak kena bank in utk booking set tue yer?terima kasih yer...hopefully set nie sesuai la untuk saya kan...

    ReplyDelete
  123. the street: hehehe takyah booking booking la. insyaAllah stok ada. Jgn risau tau.

    ReplyDelete
  124. assalam akak..set bersalin nona roguy tue still ada promosi ker..rm290?? klu campur postage ke seremban bape erk??

    ReplyDelete
  125. wsalam, set nr nie masih lagi harga promosi dan kos pos free aje hehehe, meh la order ngan akak.

    ReplyDelete
  126. salam k engku...
    ape kebaikan mnyk herbanika ni yer?
    -pieka(bituin_amn04@yahoo.com)-

    ReplyDelete
  127. salam kak engku...
    harga promosi utk NR tu ader lagi ker...
    saya due mid of nov....sempat tak klu nk ansur2...
    baper kali ansur yer...2 kali kot kan?? emel sy yer..kurukaca@yahoo.com

    ReplyDelete
  128. wsalam, thanks ye sudi singgah blog akak, set nr nie masih lagi promosi meh la order ngan akak hehehe

    ReplyDelete
  129. salam kak engku, sy nak order phytonatal 90 bj..kos pos cmna?

    ReplyDelete
  130. wsalam, hehehe klu pytonatal 90 tab rm100.00, 180 tab rm180.00 + kos pos free je hehehe

    ReplyDelete
  131. assalamualaikum, saya Ayu nak bertanya macam mana saya nak order set bersalin NR dengan Kak Engku.. ini email saya ayuwahid21@yahoo.com..

    ReplyDelete
  132. ayu: wsalam, nanti akak reply kat email ye, ok jumpe lagi

    ReplyDelete
  133. s hajar: wsalam, nanti akak reply kat email ye hehehe

    ReplyDelete
  134. salam kak engku..sy nk tanya produk bersalin NR dgn Amway..ley kak engku email mana lg bagus esp kalau kite kena c-sect? thanks bebyk kak..nih email saya leotsene@yahoo.com

    ReplyDelete
  135. wsalam, sebenarnye kedua dua set nie bagus, tapi klu mengikut customer akak, ramai yg guna set nr.

    ReplyDelete
  136. salam kak engku, bb ader g6pd bleh mkn akar herbanika n phytonatal ker?

    ReplyDelete
  137. Salam .set nr rm290 masih ada ke?

    ReplyDelete
  138. salam nani, baby ada G6PD boleh ambil phytonatal dan akar herbanika. Sila pastikan bb takde demam kuning dulu ye. Nani boleh teruskan bf, insyaallah takde apa2 effect. Tq

    ReplyDelete
  139. salam syam,

    alhamdulillah stok set nr masih ada. Harga masih promosi rm290.00 + kos pos free. Berminat isi form kat blog akak ye. Tq

    ReplyDelete
  140. akk..sy bermint nk bli loose product NR ni...actually ape yg penting ye?

    ReplyDelete
  141. salam kak, sy nk order set promosi NR rm290 + minyak mustajab. brape price kak? minyak mustajab leh utk perut baby kan...

    ReplyDelete
  142. wsalam, thanks ye sudi singgah blog akak, ok utk harga set nr rm290 + minyak mustajab rm25.00 + kos pos free, minyak nie boleh digunakan pada baby. ok jumpe lagi.

    ReplyDelete
  143. salam kak,
    saye wan,sye bersalin normal,hari ni dah msuk hari k 15 sye berpantang tp jahitan masih lg ade,normal k?sbb sye bce jahitn n luke akn smbuh dlm mse 2 mggu,lps tu susu bdn sye kluar laju sgt,smpi ank tersedak2,mcmne nk wat?

    ReplyDelete
  144. Kak Engku, set bersalin NR skrg berapa harga yer?

    ReplyDelete
  145. salam wan,
    Tahniah dah dpt bb. Luka jahitan lambat sembuh mungkin tak jaga pemakanan dengan betul. Cuba cuci dengan air garam ye...insyaallah ia akan cepat sembuh.

    Untuk mengelakkan susu keluar dgnlaju, puan boleh pegang breast dgn cara scissor hold atau blh menyusu sambil berdiri. Insyaallah dapat bantu.

    ReplyDelete
  146. salam anonymous,
    set nr harga masih promosi rm290.00 Klau berminat boleh isi form yang ada kat blog akak. Tq

    ReplyDelete
  147. salam kak engku,

    sy azura, sy skrg pegnen 33w. sy da bc komen2 akak sblm ni tp ade gak sy skip..ehehehe..so sy berminat nk order set ni. mcm mane ye cara nk order?harganye camne plak?agak2 ble leh sampai?hehehe byk soal lak. ape2 info leh email kat sy..tqvm=))

    azura_yahaya@yahoo.com

    ReplyDelete
  148. Azura: wsalam, thanks ye sudi singgah blog akak, hehehe akak dah reply kat email ye.

    ReplyDelete
  149. salam kak engku..

    ada lagi ke set nr rm290?
    apa beza set nr rm290 dengan nr rm300++..
    harap akak dpt reply ke tfzahara2012@gmail.com

    tq..

    ReplyDelete
  150. Salam Kak Engku,
    Soalan saya sama jugak dengan soalan Zahara,
    harap boleh reply ke email saya hise.hatu@gmail.com

    p/s:
    Isteri saya skrang dah 36 minggu, kalau order 25 Dec ni agak2 bile boleh sampai? saya tinggal di shah alam. Harga RM290 tu termasuk sudah termasuk caj pos?

    ReplyDelete
  151. zahara: wsalam, thanks kerana sudi singgah blog akak. ok sebenarnye set tu adalah set yg sama, takde bezanya.

    ReplyDelete
  152. hise hatu: wsalam, insyaAllah nanti akak reply kat email ye, ok jumpe lagi.

    ReplyDelete
  153. as salam kak...set bersalin NR tu yg RM290 ada lagi x?

    ReplyDelete
  154. sharon: wsalam, set nie masih ade lagi, meh la order ngan akak hehehe

    ReplyDelete
  155. kak, tumpang tanya, antara set bersalin yg ada, boley akak suggest yang mana lebih elok dan sesuai? saya tak ada pengalaman, ini anak yg pertama...

    ReplyDelete
  156. ina: hehehe sebenarnye semua set bersalin yg ada kat pasaran nie bagus, walaubagaimanapun apa yg akak boleh simpul ialah set nr merupakan set yg paling diminati manakala set amway lak lebih ekonomi.

    ReplyDelete
  157. izra: krim barut akak ade jual yg 60gm akak jual ngan harga ahli rm45.00 kos pos rm7.00

    ReplyDelete
  158. kak,set bersalin nr ni yang paling elok untuk langsingkan bdn , phyto natal kan..?? kalau kita beli set lain yang murah ckit pastu beli phyto natal jer boleh ker..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam hafeezaothman,
      mekasih sudi tanya akak. Iya, phytonatal memang mendapat sambutan ramai bg yg ingin menjaga badan dan meneruskan penyusuan. Klau puan nak beli set lain boleh takde masalah. Cuma nasihat akak, JANGAN ambil 2 produk dalaman dalam satu masa ye. Tq

      Delete
  159. ok, saya dah ada set bersalin amway..gift from my mommy..saya ingat nak beli phyto natal tu...kalau pg kita mkn yang amway then mlm sblm tidor amik phyto natal but dalam 1 bj jer boleh tak..??

    ReplyDelete
  160. Cara pengambilan ubat takde masalah. Cuma akak nasihatkan jangan campur 2 produk dalaman dlm satu masa ye. Tq

    ReplyDelete
  161. akak, zie nak order set nr utk tahun ne...zie dah beli banyak produk n akak tak tahu la akak ingat ke tak. zie beli tahun 2010 n tahun ne zie bakal menimang cahaya mata ke 2... akak ingat tak yg hubie zie amik brg kat akk kat HKL

    ReplyDelete
  162. Salam zie, mekasih sudi shopping dgn akak lagi. Tahniah untuk cahayamata ke 2. Masih ingat lagi....he3. Klau zie ada apa2 nak order boleh hello akak 019 2077643 tq n jumpa lagi

    ReplyDelete
  163. salam,Kak Engku saya nak berminat nak order set bersalin lengkap NR. Ada stok lagi tak? Cuma keliru apa beza set yang harga RM290 dgn RM360 tue? Tq. InaJo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Inajo,
      Terima kasih sudi shopping dengan akak. Alahamdulillah stok set nr masih ada. Set nr harga rm290.00 & rm360.00 adalah set bersalin yang sama. rm360.00 adalah harga pasaran dan rm290.00 harga promosi khusus untuk pembaca blog akak. Jikaberminat boleh isi form kat blog akak atau sms je ke handphone akak. Tq

      Delete
  164. salam k.engku, sy nk tnye nr promosi rm290 ade lagi tak? sb sy nk order tp byar hujung bln february. then akak suggest pilis ape yg bagus ye sb nr takde pilis kan? emel sy nadyana11@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Terima kasih sudi tanya akak. Ubtuk set nr harga promosi rm290.00 masih ada lagi. Untuk pilis yg paling dapat sambutan pilis mak dara ibu halimah rm22.00. Jika berminat blh isi form kat blog akak atau sms je ke handphone akak. Tq

      Delete
    2. kak, kata la sy order nr promosi tu rm290, plus pilis rm22 tu, bole byar pd 29feb ni insyallah~ nk di hantar di Shah Alam pkai pos laju total kos berapa ye??

      Delete
  165. emel saya ezzat_azman@yahoo.com..tq..-ejat-

    ReplyDelete
  166. salam kak engku..saya nk oder set bersalin nona roguy rm290 tu ada lagi tak?dalam tu xde bengkung saya nk oder bengkung sekali boleh?emel saya ke ezzat_azman@yahoo.com...tq...-ejat-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Terima kasih sudi tanya akak. Untuk set nr harga promosi rm290.00 masih ada lagi. Dalam set bengkung mmg takde. Klau nak order sekali bengkung. Nak bengkung yg mana satu ye? Klau berminat blh isi form kat blog akak atau sms je ke handphone akak. Tq

      Delete
    2. ok ..nnt saya isi form insyaallah...nk tengok pilihan bengkung ada kat mane ye?

      Delete
    3. hehehe cuba tgk kat sebelah kanan blog akak nie, akak ade letak link kat situ

      Delete
  167. salam...
    kak..kalau sy nk beli phytonatal (90tablets) tu,brape blh akk bg harganya ye? sbb sy bkn ahli nona roguy...ahli blog akak blehla.. ;) blh dpt diskaun lg ke kak? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, klu nak akak boleh kasi harga ahli rm100.00 + kos pos free je hehehe

      Delete
  168. salam..
    kak, saya nak order :
    1. phyto natal (small)
    2. teh akar herbanika (15 tea bag)
    3. minyak urut herbanika
    4. krim barut
    bagi la less skit kak.. saya dah 39 minggu ni set bersalin tak beli lagi>...mmmhuhu

    lagin satu nak tanya>..minyak urut herbanika ni boleh mix dgn krim barut untuk kempis perut kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Mekasih sudishopping dgn akak. Untuk loose nr akak blh bg dgn harga ahli. Minyak urut blh campur dgn krim barut. Nanti isi form kat blog akak ye. Nanti akak reply. Tq

      Delete
  169. salam kak..
    nak tanya la kalau kita pakai corset n girdle gantikan bengkung masa berpantang boleh ke kak? ada perbezaan kesannya ke? mana la tahu lebih mudah dari mengikat bagai..
    lagi satu kalau bertungku pakai batu sungai je tanpa guna apa2 daun ok tak? means balut batu sungai yang panas tu ngan kain je..ok tak?
    tq kak :)))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Mekasih sudi tanya akak. Klau nak pakai corset @ girdle ganti bengkung boleh aje. Janji perut berbengkung untuk elakkan masuk angin. Tungku pakai batu sungai boleh aje. Tq

      Delete
  170. salam kak engku,

    saya nak order minyak herbanika 260ml dan bengkung sendayu tinggi. brape rm ye? ada diskaun tak? hehehe. harap akak dpt reply segera.. tq

    ReplyDelete
  171. Salam,
    Mekasih sudi shopping dgn akak. Untuknloose nr akak blh bg dgn harga ahli. Untuk order nanti sms atau isi form kat blog akak ye. Nanti akak reply. Tq

    ReplyDelete
  172. salam,
    akak sy nk tanya la kalau sy nak amik yg ni sahaja berapa yea?

    phytonatal (90 tablet)
    minyak herbanika(130ml)
    uncang cuci herbanika(15 sachet)

    berapa yea akak bleh bg?..bg la diskaun kak..hihihi.thanks.akk bleh reply kat email sy:

    nurahadiahmohdood@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, ok thanks ye nanti akak reply kat email heheh

      Delete
  173. salam,,kak engku,,saya nak order set bersalin NR rm290. pastu benkung leesa formula, 1 tungku baby, dan barut baby 1..
    pastu nak tnya ada jual akar2 tak untuk bertangas? bertangas bila boleh buat ye kak engku? 3 hari lpas beranak ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam mega,
      Terima kasih sudi shopping dgn akak......hehehe....blh isi form kat blog akak atau sms ke handphone akak nanti kita sembang2 ye. Tq

      Delete
  174. Salam Kak Engku,

    saya Ina.nak tanya Kak Engku, set bersalin NR tu sekarang berapa harga eh?dalam set bersalin tu apa produk je yang ada?coz saya berminat nak amik set bersalin NR tu. nie email saya (nurazlina.ismail@yahoo.com, 0173043353)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Lina, thanks ye sudi shopping ngan akak, ok harga pasaran set nr ni r=
      m365.00, akak boleh kasi diskaun rm290.00, set nr ada 6 produk iaitu, pytona=
      tal 90 tab, akar 10 pkt, ucg cuci 10 pkt, minyak herbanika 100ml, krim barut=
      60gm dan herbanika lulur.

      Delete
  175. Assalamualaikum k.engku,
    Sy berminat nk beli produk NR secara loose. Brapa harga yg akak bole bagi ek..bole dpt diskaun lg tak?

    1.phytonatal (180 tablets)
    2.minyak herbanika (260ml)
    3.herbanika barut krim (60gm)
    4.minyak berubat mustajab (130ml)

    ni emel sy fara_mokhtar@yahoo.com...0197748330..
    Tq k.engku....

    ReplyDelete
  176. salam kak..
    nak tanye akak ade stok phytonatal (90 tablets)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam mama dhia,
      Alhamdulillah. Stok ada. Berminat inform akak ye. Tq

      Delete
  177. Salam Kak Engku..saya nie baru nak melahirkan anak pertama dijangka bulan 8 nie..saya nak pendapat kak engku la pilihan yang sesuai dan baik untuk saya gunakan semasa berpantang untuk set NR nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam syaf Delight,
      Blh guna semua yg ada dlm set nr tu. Cuma perlu buat tambahan bengkung n minyak telon untuk bb. Tq

      Delete
  178. salam kak..klu nak beli akar herbanika NR tu dapat ke harga ahli rm80 utk 100sachet..boleh ke klu nak beli..tq

    ReplyDelete
  179. maaf 30sachet...(^^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Untuk loose nr akak blh bg dgn harga ahli. Untuk akar 30pkt rm80.00 Klau nak order nanti isi form kat blog akak ye. Tq

      Delete
  180. Salam Puan,

    Berapa harga Set bersalin NR + bengkung + minyak telon baby (mustajab)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.