"Untuk Respon Pantas, WASAP Je Kak Engku"

019 2077 643 (Nak Tanya Soalan)
019 366 7525 (Nak Order Barang)
KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah dan Semestinya ORI.

19 July 2010

Dunia Herbs

Senarai Barang

Harga Pasaran

Produk Kesihatan


Kapsul Mustajab Perawan

43.00

Kapsul Pati Halia Nightriem

35.00

Losyen Mustajab Extra Hot

24.00

Losyen Mustajab Pati Halia

22.00

Losyen Mustajab Pati Halia & Limau

24.00

Pek Kombinasi Extra Hot

51.00

Pek Kombinasi Pati Halia

49.00

Pek Kombinasi Pati Halia + Limau

51.00

Pek Mini 3 Dalam 1

48.00

Teh Botanikal Day & Night Dlim

29.00

Produk Kecantikan


Krim Siang Malam

35.00

Losyen Tangan & Badan Mustajab

22.00

Penyegar Muka

19.00

Sabun Teh Hijau Mustajab

22.00

Set Pencerah & Anti Penuaan

39.00

11 comments:

  1. brg2 yg mcm ni ada diskaun juga ke,kalau ambik skali dgn set bersalin n bengkung???

    ReplyDelete
  2. Pn: Diskuan tu bergantung kepada produk yang dibeli.

    ReplyDelete
  3. salam kak engku,
    nk tanya adakah produk ni mcm losyen mustajab pati halia sesuai utk ibu dlm berpantang..just utk sapu di bah perut sblm memakai bekung..apa yg ada dlm pek kombinasi pati halia..sekiranya saya berminat, pakej yg mana sesuai utk ibu dlm berpantang.tq

    ReplyDelete
  4. Pn: Wsalam, losyen nie boelh digunakan semasa berpantang, boleh disapukan pada bahagian perut sebelum memakai bengkung, tapi sekiranya bersalin bedah, jgn sapu losyen nie pada bahagian luka bedah ye. Dan mengenai mana yg sesuai, ia bergantung kepada seseorang tu jugak cthnya kalau inginkan lebih panas bolehlah guna extra hot tetapi kalau sebaliknya bolehlah guna yg biasa saje.

    Pek kombinasi mengandungi 2 produk iaitu
    1. Kapsul Halia
    2. Losyen Pati Halia
    Bertujuan untuk mengurangkan dan mengekalkan berat badan:
    * Sesuai untuk lelaki dan wanita
    * Bertindak melancarkan sistem penghadaman
    * Menyingkirkan toksin dalam badan secara efektif
    * Kombinasi yang mampu bertindak secara dalaman dan luaran
    * Khas untuk penggemar aroma halia

    ok bye n jumpe

    ReplyDelete
  5. Salam kak engku...

    sy Noreen..

    kalo sy amik bengkung bodycare dgn losyen mustajab pati halia ok x?bape ml ye losyen tu?
    so bape kosnye?heheh..

    akak emel kat sy ye..converse_gurlzone@yahoo.com

    lg 1 losyen mustajab pati halia + limau tu cmne pulak ye?ok ke?

    ReplyDelete
  6. Noreen: wsalam, klu bodycare harganye rm35.00, losyen mustajab pati halia rm22.00 (130ml) rm15.00 (60ml), losyen mustajab pati halia + limau rm24.00 (130ml) rm17.00 (60ml)

    ReplyDelete
  7. Noreen: opps lupe lak hehehe, bezanye antara losyen tu ialah kepanasan nye je

    ReplyDelete
  8. askm...kak engku ada jual mandian herba aura tak?

    ReplyDelete
  9. sesuai tak mkn kapsul pati halia ketika dlm pantang?

    ReplyDelete
  10. ema akhma,
    salam, nanti akak confirm dengan supplier dulu ye. Klau ada nanti akak inform. Tq

    ReplyDelete
  11. anonymous,
    Boleh ambil tapi kena pastikan bb tak kena demam kuning dan mulakan dos yang rendah dulu. Tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.