KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

19 July 2010

Atika Beauty

Senarai Barang

Harga Pasaran

Sabun Scrub Pemutih Penghalus Kulit Plus UV Protection (100gm)

15.00

Sabun Perapat XTra (100gm)

16.00

Oinus Beauty Soap (50gm)

14.00

Set Penambat Suami 2 Dalam 1

49.00

Hygiene Wash (Extra Rapat)

25.00

Manjakani V Gel

39.00

Kapsul Halia Trimix Plus (80 Kapsul)

35.00

Atika Collagen Drink (Perasa Oren + Vitamin C)

32.00

Whitening & Collagen Beauty Drink

(14 sachet)

32.00

Whitening & Collagen Beauty Drink Plus Vitamin C (300gm)

60.00

Whitening & Collagen Beauty Drink Plus Vitamin C (150gm)

32.00

Body Shaping & Cellulite Hot Gel 2 in 1

38.00

Kopi Pracampuran Sauda Plus Kismis

24.00

Trimm Lemon Drink (300gm)

50.00

Trimm Lemon Drink (150gm)

27.00

Slimm & Firmm (350ml)

50.00

Priakasa (250ml)

50.00

Mono P (Miniuman – 250ml)

45.00

Mono P (Gel)

25.00

Diabet (350ml)

70.00

Payuda (250ml)

45.00

Krim Payuda (30gm)

45.00

Minuman Lengkap Khusus Wanita Dalam Pantang (400ml)

45.00

Perapat (250ml)

45.00

Pati Kurma Ajwah (Kurma Nabi)

39.90

Bengkung Ramping Atika Beauty

42.00

Losyen Trimme serbaguna Pati Halia & Pati Limau (130ml)

25.00

13 comments:

  1. Salam kak engku minuman lengkap khusus wanita dalam pantang atika beauty boleh diminum oleh yg bersalin secara pembedahan & menyusukan anak ke...

    ReplyDelete
  2. salam, mintak maaf akak tak pasti...uhuhu. Klau untuk slimming akak sarankan ambil 6 bulan lepas bersalin bau ambilye. Tq

    ReplyDelete
  3. salam kak engku, sy nak order Priakasa & sabun perapat herba. sy dah sms akak hr 2 tp x da reply. sy nak tanya klu ibu breast feeding blh ke minum soy collagen nurbeautyline & Bidadari DCL

    ReplyDelete
  4. Salam nie,
    Untuk order priakasa & sabun perapat ok boleh. Maaf akak lambat reply sms......uhuhu. Klau produk untuk slimming disarankan ambil selepas 6 bulan bersalin baru ambil ye. Tq

    ReplyDelete
  5. salam k engku.. nk tnya, payuda akak jual brp rm?
    produk ok x kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam anonymous,
      Payuda rm45.00 maaf mana2 produk kena cuba dulu baru tahu kesannya. Lain orang, lain penerimaannya. Tq

      Delete
  6. salam...kak engku sy nak beli produk utk keputihan...mana yg sesuai ye...sy baru bersalin bulan 10 tahun lepas...mula2 xde keputihan tp 2 -3 ary ni ada plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada byk jenama, bergantung nak cuba yg mana, klu nak cuma jamu kacip fatimahpun boleh gak harganye rm7.00 je sebotol

      Delete
  7. erm...jamu kacip fatimah tu berkesan ke kak?

    ReplyDelete
  8. kak engku kalau nak set nr 290, tungku leesa 1, berapa akak boleh less?

    ReplyDelete
    Replies
    1. set nr akak leh kasi rm290.00 + tungku herba leesa rm40.00 + kos pos free.

      Delete
  9. kak<
    bengkung mia boleh tak order kat akak? saya nak satu la

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.

Mesej & Cadangan

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.